Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší operátor hlási zmeny v televíznej ponuke: Tieto programy končia, toto je náhrada...

Aktuálne ohlásené zmeny v ponuke Magio TV nesúvisia s aktuálnym vypínaním českých staníc na Slovensku.

28.02.2023 06:00
debata (7)
canal+ action, canal+ Čítajte aj Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

Kým slovenským divákom v posledných dňoch zdvihla žlč snaha komerčných staníc zbaviť sa českej konkurencie a bojujú za vypnutie obľúbených staníc u nás, prichádza ďalší operátor so zmenou. Netýka sa ponuky českých televízií, o ktorých „prežitie“ sa bojuje. Kým Orange podľahol tlaku a svojím zákazníkom stopol všetky tematické stanice Primy, ale aj ČT Déčko/Art a ČT Šport, Telekom hlási menšie úpravy v televíznej ponuke Magia.

V rámci programovej štruktúry dôjde k úprave pri filmových kanáloch – TV stanice AXN, AXN Black a AXN White už nebudú dostupné v televíznej programovej ponuke z dôvodu vypršania zmluvy na distribúciu. Aj k tejto zmene dôjde k 1. marcu 2023.

marta jančkárová, Čítajte aj K vyhrážkam voči Jančkárovej sa vyjadril Žilinka: Polícia nezostane pasívna

Aká bude náhrada?

Najväčšou novinkou bude zahrnutie novej stanice CANAL+ Action. Už podľa názvu je jasné, že nová televízia je určená pre milovníkov akcie, nakoľko bude ponúkať filmový obsah s akčnými filmami, seriálmi a v ponuke nechýbajú ani osvedčené akčné hity.

canal+ action, canal+ Čítajte aj Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

Na svoje si prídu najmä fanúšikovia európskych filmov i seriálov z produkcie CANAL+, ale nechýba ani ďalšia produkcia a aj exkluzívne tituly, ktoré nemajú k dispozícii konkurenčné kanály či streamovacie služby. Diváci sa môžu tešiť na známe tituly a známe tvare – v ponuke bude napríklad The Revenant (Leonardo DiCaprio), Escape Plan (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger), Honest Thief (Liam Neeson), Tokarev (Nicolas Cage) či Wasabi (Jean Reno).

Navyše sobotné popoludnia budú patriť živým prenosom zo zápasov Premier League.

einstein, Čítajte aj Jojka a jej televízna novinka Einstein: Takto to vyzerá, keď máme lepší seriál ako český

Najväčším lákadlom CANAL+ Action je však premiérové uvedenie oscarového favorita Všetko, všade, naraz, ktorý má už na konte viaceré filmové ocenenia a celkovo 11 nominácií na Oscara. Novinka bude pritom uvedená ešte pred oscarovým galavečerom.

CANAL+ Action bude nasadený na všetky TV platformy: Magio TV cez internet (Magio GO), Magio IPTV i Magio Sat.

A to nie je všetko! Zákazníkom Magia pribudnú dve nové hudobné stanice – MTV Live a iConcert. MTV Live je medzinárodná verzia amerického televízneho kanála MTV Live, 24-hodinová platená televízna sieť so živou hudbou s vysokým rozlíšením je venovaná hudobným videám a ponúka kombináciu programov od MTV. Služba je v anglickom jazyku, obsahuje aj pôvodné a získané programy z knižnice a zahŕňa relácie produkované inými medzinárodnými produkčnými jednotkami MTV.

iConcert je televízny kanál, ktorý vysiela celovečerné živé hudobné vystúpenia rôznych žánrov.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #Magio #blokovanie českých televízií