Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

Kým predchádzajúce dni lomcovali divákmi správy o vypínaní obľúbených českých staníc, teraz je tu správa o príchode niečoho úplne nového.

27.02.2023 06:00
canal+ action, canal+ Foto:
Slováci si budú môcť vychutnať novú televíziu Canal+ Action.
debata
einstein, Čítajte aj Jojka a jej televízna novinka Einstein: Takto to vyzerá, keď máme lepší seriál ako český

Medzinárodný mediálny gigant CANAL+ rozširuje svoje aktivity v Českej republike a na Slovensku. Po úspešnom uvedení športového programu CANAL+ Sport s prenosmi z anglickej Premier League začne 28. februára vysielať nový program CANAL+ Action zameraný na akčné filmy a seriály. Celý obsah bude mať český dabing.

zuzana martináková, ta3, Čítajte rozhovor Čelíme nenávistným atakom. Dali nám 168 hodín na vyhodenie moderátorov, hovorí šéfka spravodajstva ta3

Nový program CANAL+ Action ponúkne vybrané tituly exkluzívne v českej a slovenskej premiére – napríklad v predvečer marcového udeľovania Cien Akadémie to bude akčná komédia Všetko, všade, naraz, ktorá je nominovaná na Oscara hneď v 11 kategóriách. Diváci si tak budú môcť naplno vychutnať aktuálny filmový hit žnúci obdiv a chválu nielen od návštevníkov kín, ale aj od kritikov.

vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Prichádza seriál, na ktorý neexistovala odvaha ho vytvoriť! Stoja za ním slovenskí tvorcovia

Okrem premiérových titulov CANAL+ Action uvedie aj obľúbené akčné evergreeny s hviezdnymi hercami. V marci to budú napríklad blockbustery Expendables 2: Späť do vojny a Plán úteku so Sylvesterom Stallonom, Arnoldom Schwarzeneggerom a ďalšími legendami. Počas prvého mesiaca vysielania tiež bude možné vidieť oscarový Revenant Zmŕtvychvstanie s oceneným Leonardom DiCapriom alebo divákmi výborne hodnotený kanadský seriál Plán B o tom, čo všetko môže spôsobiť návrat v čase a zmena behu udalostí.

CANAL+ Action bude od 28. februára dostupný prostredníctvom satelitnej a internetovej televízie platforiem Skylink a freeSAT a od 1. marca aj od poskytovateľov T-Mobile, Slovak Telekom a DIGI TV.

fico, blaha, Čítajte aj Smer sa vyhráža: Chce ísť po Machajovom krku, RTVS v reakcii hovorí o precedense pre politikov

„Ponuka skupiny CANAL+ je celosvetovo do značnej miery založená na atraktívnych športových prenosoch, filmoch a seriáloch. Vždy, samozrejme, záleží na miestnych podmienkach, sme však presvedčení, že táto kombinácia môže dobre fungovať aj u nás. Po minuloročnom úspešnom vstupe do oblasti športového vysielania by sme sa preto tento rok chceli etablovať na poli filmov a seriálov. Akčný žáner sa nám vzhľadom na širokú obľubu a kompatibilitu so športom javí ako ideálny pre štart. Veríme, že kvalitný obsah, navyše bez častého prerušovania reklamnými blokmi v rámci jedného programu, diváci ocenia,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP CANAL+ Luxembourg pre ČR a Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Canal+ #TV Canal+ #Canal+ Action