Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nečakaný krok Netflixu: Táto zmena v čase zdražovania môže Slovákov prekvapiť

Nové ceny by sa mali týkať predplatiteľov na Balkáne, ale aj na Slovensku.

21.02.2023 00:00
Netflix Foto:
Ilustračné foto.
debata (1)
RTVS logo Čítajte aj Koniec koncesionárskych poplatkov: RTVS upozorňuje na povinnosti

Netflix znižuje ceny predplatného, čo je pre streamovacie služby netradičný krok a dochádza k nemu naozaj zriedka. Pristupuje k nemu v Strednej Amerike, v balkánskych krajinách – Chorvátsku, Slovinsku, Bosne a Hercegovine, Srbsku, Albánsku, Severnom Macedónsku, Bulharsku, ale prekvapivo aj na Slovensku. Česká republika, Maďarsko a Poľsko sa nespomína. Zákazníci by mali dostať upozornenie na nové nižšie ceny v najbližších dňoch.

streamovacie služby Čítajte viac K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

Podľa portálu Cord Cutter News by malo najlacnejšie predplatné Netflixu namiesto 7,99 eura stáť 4,99 eura mesačne. Paušál Štandard po novom poklesne z 9,99 eura na 7,99 eura, a najdrahšie predplatné Prémium bude po novom stáť 9,99 eura namiesto doterajších 11,99 eura. Pre zákazníkov budú paušály aktualizované na vyššie verzie bezplatne.

streamovacie služby Čítajte viac Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

Či je znižovanie ceny predplatného reakciou Netflixu na novú streamovaciu službu SkyShowtime, ktorá prišla na trh prednedávnom, nie je známe. Nová streamovacia služba na potenciálnych zákazníkov zaútočila okrem bohatej knižnice aj mimoriadne atraktívnym predplatným. V úvodnej zľave ponúka predplatiteľom v časovo obmedzenej úvodnej akcii cenu 2,99 eura mesačne namiesto 5,99 eura, a to doživotne. V tejto cene ponúka neobmedzené streamovanie alebo sťahovanie v kvalite Full HD, sledovanie obsahu na troch zariadeniach súčasne a vytvorenie piatich profilov na jeden účet.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #streamovacie služby