Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kriminálka s Maštalírom aj prvý slovenský fantasy seriál. Voyo v roku 2023 prinesie nádielku nových seriálov

Prvých šesť seriálov, ktoré sa budú mať premiéru v novom roku, je už známych.

16.12.2022 06:00
Matematika zločinu Foto:
Kristýna Boková, Zuzana Bydžovská a Tomáš Maštalír v seriáli Matematika zločinu.
debata
westworld, Čítajte aj Ďalšie nevyspytateľné škrty na HBO Max: Tentokrát zmizli už aj veľké seriálové hity

Streamovacia služba Voyo už na Slovensku a v Česku atakuje hranicu 400-tisíc predplatiteľov. V tomto roku posilnila svoje autorské a produkčné tímy a začala výraznejšie investovať do pôvodnej tvorby. To je prísľubom, že v roku 2023 prinesie ešte viac exkluzívneho obsahu pod značkou Voyo Originál ako v tomto roku.

V súčasnej dobe je už v rôznych fázach príprav natáčania približne 35 formátov, pričom vo vývoji sú aj čisto slovenské projekty. Prvých šesť seriálov, ktoré sa dostanú do vysielania v tomto roku, už je známych.

emily in paris, Čítajte aj December na Netflixe: Tomu sa hovorí nádielka! Zaklínač, ale aj návrat do Paríža

Matematika zločinu

Tomáš Maštalír v úlohe najdrahšieho a... Foto: Voyo
Matematika zločinu Tomáš Maštalír v úlohe najdrahšieho a najvyhlásenejšieho pražského advokáta v minisérii Matematika zločinu.

Matematika zločinu je príbeh Tomáša Tomana a jeho boja za spravodlivosť. Toman je presvedčený, že smrť mladíka v pražskom klube, za ktorú bol odsúdený na dvanásť a pol roka väzenia, nespôsobil, a že bol odsúdený len kvôli chybnému posudku biomechanika. Po rozsudku sa mu podarilo utiecť do zahraničia, teraz bol však vydaný späť do Česka.

Tomáš Toman v podaní Jána Nedbala je... Foto: Voyo
Matematika zločinu Tomáš Toman v podaní Jána Nedbala je presvedčený o tom, že bol neprávom odsúdený na dvanásť a pol roka väzenia.

Obracia sa na novinárku Magdalenu Sodomkovú, aby mu pomohla zmeniť jeho mediálny obraz bitkára a beštiálneho vraha. Podarí sa jej zistiť, čo sa v tú osudnú noc v pražskom klube skutočne stalo? Dosiahne Toman obnovu procesu a dočká sa spravodlivosti?

Lucie Štěpánková ako novinárka Magdalena... Foto: Voyo
Matematika zločinu Lucie Štěpánková ako novinárka Magdalena Sodomková otvorila v krimisérii Matematika zločinu tému justičných omylov v českom súdnom systéme. Na zábere je s Jánom Vondráčkom.

Trojdielna krimiséria, ktorá otvára tému justičných omylov, vzniká v réžii Petra Bebjaka, v hlavných úlohách sa predstavia Jan Nedbal, Zuzana Bydžovská, Kristýna Boková, Tomáš Maštalír, Jiří Bartoška, Lucie Štěpánková a ďalší.

Iveta 2

Záber z druhej série Ivety. Foto: Voyo
iveta, Záber z druhej série Ivety.

Pokračovanie minisérie predstaví Ivetu Bartošovú v zlomovom období deväťdesiatych rokov. Po raketovom štarte sa speváčka dostáva na vrchol svojej kariéry. Sólové albumy jej vychádzajú v obrovských nákladoch, vyhráva ankety popularity, dostáva hlavné roly vo filmoch a muzikáloch. Nezabudnuteľnou udalosťou bol jej prvý koncert v pražskej Lucerne po boku Karla Gotta.

Druhá séria Ivety dorazí na Voyo v roku 2023. Foto: Voyo
iveta, Druhá séria Ivety dorazí na Voyo v roku 2023.

Šťastná je aj v súkromí. Žije so skladateľom Ladislavom Štaidlom, mužom, ktorého všetci obdivujú. Stále jej však chýba rodina, dieťa a ničím nepodmienená láska. Ivetinu zlatú éru strieda kariérny prepad a dramatické osobné problémy, sprevádzané prvou bulvárnou aférou v Československu okolo kauzy jej údajného únosu v roku 1994. Napokon sa dočká vytúženého potomka a následne aj veľkého comebacku vďaka muzikálom.

Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová,... Foto: Voyo
Ondrej G. Brzobohaty a Anna Fialová Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová, Ondřej Brzobohatý stvárnil Ladislava Štaidla-

Nové časti budú mať premiéru už v prvej polovici roku 2023. V hlavnej role Ivety Batošovej sa opäť vráti Anna Fialová, Ladislava Štaidla stvárni Ondřej G. Brzobohatý a ako Karla Gotta diváci uvidia Ondřeja Rumla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023