Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová funkcia Netflixu: Priestorový zvuk pre ešte väčší zážitok. Kde je dostupný?

Priestorový zvuk má už viac ako 700 najsledovanejších tituloch.

09.02.2023 06:00
Netflix, Spatial Audio Foto:
Netflix pridáva do ponuky funkciu priestorového zvuku.
debata (1)
titanic, Čítajte aj Najväčšia filmová dilema okolo Titanicu je vyriešená! Mohol prežiť hlavný hrdina?

Netflix prináša pre predplatiteľov najvyššieho paušálu Premium funkciu „Spatial Audio“. Zážitok so sledovania obsahu v najvyššom rozlíšení tak umocní aj priestorový zvuk. Predplatitelia ho budú mať dostupný na všetkých zariadeniach – televízore, počítači, tablete či telefóne, bez potreby ďalšieho vybavenia.

Funkcia Spatial Audio je dostupná vo viac ako 700 najsledova­nejších tituloch vrátane Stranger Things, The Watcher, Wednesday či Knives Out: Glass Onion. Postupne budú pribúdať ďalšie, vrátane nových populárnych titulov ako Your Place or Mine, Luther: The Fallen Sun a Tour de France. Rozdiel si môžete vypočuť v krátkom videu:

Seriály a filmy, ktoré už majú novú funkciu dostupnú, sú označené ikonou „Spatial Audio“. Diváci si nemusia nič nastavovať a priestorový zvuk budú počuť aj v bežných slúchadlách alebo reproduktoroch či televízore. Ak si chcú zobraziť všetky tituly s priestorovým zvukom, stačí vo svojom účte zadať do vyhľadávania „Spatial Audio“.

Filmy a seriály Netflixu s funkciou... Foto: Netflix
Netflix, Spatial Audio Filmy a seriály Netflixu s funkciou priestorového zvuku sú označené ikonou „Spatial Audio“.

Viac zariadení na sťahovanie

Ďalšou novinkou Netflixu je zvýšenie počtu zariadení stiahnutie filmov či seriálov a ich pozeranie bez pripojenia na internet, čo je obľúbená funkcia najmä pri cestovaní a prepínaní sa medzi jednotlivými zariadeniami. Počet zariadení na stiahnutie zvýšil Netflix zo štyroch na šesť, rovnako však len pre predplatiteľov najvyššieho paušálu Premium.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix