Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza hlási kapitálny úlovok! Do Let's Dance mieri celosvetová herecká hviezda

Napodobniť úspech siedmej série tanečnej šou nebude ľahké, preto tvorcovia nenechávajú nič na náhodu a ôsma séria bude ešte veľkolepejšia.

31.12.2022 09:52
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti s ôsmou sériou na jar 2023.
debata (2)

Pritom len pre pár dňami televízia začala postupne zverejňovať mená súťažiacich, ktorí od jari vytvoria novú jedenástku na tanečnom parkete. Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Posledný deň rok 2022 prišla Markíza s ďalším veľkým odhalením. Tentokrát ide naozaj o poriadne veľkú hviezdnu účasť. Do najnovšej série Let's Dance mieri svetová hviezda, ktorú dobre poznajú aj Slováci. Najmä diváčky budú z tejto voľby nadšené.

Marek Vagovič, Pod povrchom, RTVS Čítajte aj Nečakaný odchod pár hodín pred koncom roka: Po dvoch mesiacoch mizne Vagovič z RTVS
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Cimarro (@mariocimarro)

Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. V roku 2023 televízia Doma uvedie nové pokračovanie kultovej telenovely, ktorá vznikla po viac ako 20 rokoch od pôvodného seriálu.

Legendárna telenovela Skrytá vášeň prichádza po... Foto: TV Doma
Skrytá vášeň 2 Legendárna telenovela Skrytá vášeň prichádza po takmer dvoch desaťročiach s novou sériou.
pivoting, Čítajte aj Toto sú najväčšie seriálové prepadáky roka: Že ich nepoznáte? Nečudo, mali len jednu sériu a dosť

„Sme veľmi radi, že pozvanie do našej šou prijala aj hviezda svetového formátu. Svoje tanečné schopnosti na parkete predvedie atraktívny kubánsky filmový a televízny herec Mario Cimarro, ktorého si naši diváci pamätajú z kultovej telenovely Skrytá vášeň ako Juana Reyesa,“ povedal Tadeáš Kurka, PR manažér Markízy, pri oficiálnom predstavení Cimarra ako ďalšieho súťažiaceho.

silvester, Čítajte aj Zabavíte sa s televíznym Silvestrom? Takto vyzerá ponuka Markízy, Jojky a RTVS...

Predstaviteľ Juana zo Skrytej vášne sa na na istý čas presídli na Slovensko, aby sa naučil tancovať a zároveň lepšie spoznal rodisko jeho snúbenice Bronislavy. Dvojica má spolu dcérku Bryanu.

„Moje spojenie so Slovenskom vzniklo veľmi dávno, keď Markíza začala vysielať jeden z mojich seriálov, Skrytú vášeň. Jedného dňa som bol pozvaný na DOD, kde som na vlastnej koži zažil podporu Slovákov,“ teší sa Mario, ktorý výzvu prijal aj kvôli rodine. „Kvôli mojej snúbenici Broni a mojej dcére Briane, aby som mohol byť k nim bližšie a spoznal ich korene. Do skorého videnia, Slovensko,“ povedal herec na margo jeho skorého príchodu na Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023 #Skrytá vášeň #Mario Cimarro