Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza nezaháľa: Toto je prvé meno, ktoré sa objaví v novej sérii Let's Dance

Trhový líder neprestáva prekvapovať. Ešte pred koncom roka láka na novú sériu tanečnej šou, ktorá sa objaví na obrazovkách na prelome zimy a jari.

28.12.2022 09:47
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa čoskoro predstaví v ôsmej sérii.
debata
šťastní vs. šťastní, Čítajte aj Najhoršie slovenské seriály roka 2022: Spomínate si, aké šialenosti ponúkli televízie divákom?

Po obrovskom úspechu siedmej série na jar tohto roka, nie je prekvapením, že Markíza sa chce vrátiť na tanečný parket, čo najskôr. Pripravovaná ôsma séria Let's Dance by sa mohla objaviť už koncom februára. Kto sa však postaví na parket?

Známe je prvé meno! Tvorcom sa podarilo zlákať bývalého hokejistu Mariána Gáborika, ktorého žena Ivana pred rokmi v tanečnej šou vystupovala ako profesionálna tanečnica.

Marián Gáborík je prvou známou osobnosťou,... Foto: JOJ
Marián Gáborík Marián Gáborík je prvou známou osobnosťou, ktorá sa objaví v ôsmej sérii Let's Dance.
vianoce, Čítajte aj Víťazi a porazení televíznych Vianoc: Vystrelila moderná Popoluška a ďalšia princezná, pohorela ruská premiéra

Marián Gáborík je jedným z najúspešnejších slovenských hokejistov histórie. Ako útočník pôsobil roky vo viacerých kluboch NHL a vyhral Stanleyho pohár. Rodák z Trenčína začínal v Dukle Trenčín a po konci aktívnej hokejovej kariéry sa práve tu usadil s manželkou Ivanou Gáborík, kedysi Surovcovou. Tá je jednou z najznámejších tvárí šou, teraz ju však naplno zamestnáva materstvo. Dvojica má dve dcérky, Bellu a Leiu.

personálne zmeny 2022 Čítajte aj Najväčšie prestupy roka: Najvýraznejšie zmeny nastali v spravodajstve RTVS

A čo hovorí na ponuku ísť do Let's Dance Marián Gáborík? „Samozrejme, nebude to jednoduché, ale veľmi sa na to teším. Bude to obrovská výzva. Moje skúsenosti s tancom sú akurát tak z minulosti, večer po baroch. Mám sa ešte čo učiť. Šou som sledoval a výkony či už tanečníkov alebo známych osobností boli super, takže sa budem snažiť čo najviac tomu priblížiť. Samozrejme nebude jednoduché vyjsť z mojej komfortnej zóny pred zrakmi ľudí a naživo. Uvidíme, bude to zaujímavé, ale teším sa na to,“ povedal pri oficiálnom predstavení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023