Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najhoršie slovenské seriály roka 2022: Spomínate si, aké šialenosti ponúkli televízie divákom?

Rok 2022 nebol len o vydarených slovenských seriáloch, na obrazovkách sa premlelo aj kopec titulov, ktoré mali od vysokej kvality naozaj ďaleko! Tento rok nešla karta najmä Markíze, ktorá má v retrospektívnom rebríčku najviac nepodarkov. Našťastie, všetky sa skončili po prvej sérii a ich návrat nehrozí!

28.12.2022 06:00
šťastní vs. šťastní, Foto:
Prvá séria seriálu Šťastní vs. Šťastní.
debata

1. Šťastní vs. Šťastní – Markíza

Absolútnym diváckym peklom bola jarná komediálna novinka Markízy o dvoch rodinách, ktoré zistili, že im v pôrodnici vymenili synov. Jedni Šťastní sú bezstarostní boháči, druhí Šťastní trú biedu. Pri pôrode im omylom vymenili synov a teraz, po 16-tich rokoch, sú donútení, aby sa obe rodiny spoločne nasťahovali pod strechu bohatých Šťastných. Šťastní vs. Šťastní sú zábavnou rodinnou komédiou, ktorej hlavným odkazom je: „rodina nadovšetko“. Bez ohľadu na to, aký veľký zlepenec rodina Šťastných je.

Markizácky seriál Šťastní vs. Šťastní Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Prvá séria seriálu Šťastní vs. Šťastní.

Šťastní vs. Šťastní neponúkli v podstate nič, čo by malo presvedčiť kohokoľvek, aby si raz do týždňa v určený čas pustil Markízu a pozrel si ďalšie peripetie dvoch čudných rodín. Kameňom úrazu celej časti je nielen chýbajúci humor, ale akýsi nadhľad. Možno ten sa dostaví neskôr, v ďalších častiach. Ale prečo pozerať niečo, čo v prvej časti spravilo všetko preto, aby sa tak nestalo?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022