Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vybičovaná Farma zas prekvapí: Hysterické záchvaty, slzy, pľuvance, hádky a ďalší vyhadzov

Kto si myslel, že gradujúca 14. séria Farmy už ničím neprekvapí, tak sa mýlil.

22.11.2022 14:42
farma, Foto:
Najnovšia časť Farmy predvedie veľkú drámu.
debata

Už v utorok večer sa diváci môžu tešiť na ďalšiu premiérovú epizódu Farmy na Markíze, ktorá však prinesie poriadne divoké zábery, zápletky a nečakaný vrchol. Všetko sa to začalo pomerne nevinne, keď si mal farmár týždňa vybrať svojich sluhov. Umelá inteligencia Alica však jasne naznačila, že došlo k ďalšiemu porušeniu pravidiel a avizovala tvrdé tresty. Odvolala sa na fakt, že sami farmári pred časom určili, aby si previnilci tresty odpykali, čo najtvrdším, ale najspravodlivejším spôsobom.

Video
markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

A ten trest prišiel, pre Minha, ktorý dlhodobo provokoval svojím správaním. Alica ho priamo určila, aby sa stal znova sluhom. Po štvrtýkrát. Labilný účastník, ktorý je známy svojimi hysterickými záchvatmi a nevyspytateľným správaním, spustil veľkú hádku, došlo aj na pľuvance a zaprisahal sa, že si nebude plniť povinnosti. Súčasťou jeho trestu bola aj podmienka, že má tri životy, ktoré keď počas týždňa poruší, automaticky pôjde domov. On si však ako neriadená strela zbalil veci a stihol kričať aj na svojich spoluhráčov, aby mu dali pokoj.

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Celá situácia vygradovala večer, keď Alica znova zasiahla do hry a spočítala Minhovi všetky previnenia. Prišiel o dva životy. Impulzívne však zhodil zo seba sluhovský mundúr a prišlo nevyhnutné! Táto séria Farmy nebola už dlho takto napätá. Ostatní súťažiaci sa ho snažili presvedčiť, aby začal spolupracovať. Nestalo sa. Prišlo nevyhnutné…

Vyhrotenú epizódu Farmy uvedie televízia Markíza už v utorok večer o 21:40.

Problémom však je, že trest neminie ani zvyšok farmárov a bude poriadne krutý. To však uvidia diváci až vo štvrtok večer.

rtvs Čítajte aj Bolo to urýchlené a hysterické rozhodnutie, hovorí politológ o odvolaní manažmentu spravodajstva RTVS

Nie je prvýkrát, keď túto sériu Farmy opustili súťažiaci mimo vyraďovacích Duelov. Epizódy vysielané koncom septembra priniesla až dva odchody v jeden týždeň.

Prvá dráma bola zakončená expresne rýchlym stiahnutím súťažiaceho Imricha Štefánika alias Barona, ktorý mal slovnú potýčku s Filipom, ktorá vyústila v hlučnú konfrontáciu pri spoločnom stole za asistencie umelej inteligencie Alice. Následne nastalo peklo a hádky, ktoré vygradovali vyhrážkami fyzickou likvidáciou Filipa aj mimo šou, všetko bolo doplnené nevhodnými poznámkami na jeho vzhľad. Štefánik zároveň cielene poškodil drahé kamery na statku. Štáb zasiahol a Štefánika stiahli zo šou, bez možnosti rozlúčky.

Súťažiaci reality šou Farma Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Simona Krupová túži po kariére profesionálnej...

O pár dní neskôr sa zo statku porúčala súťažiaca Eva, ktorá zápolenie o 75-tisíc eur vzdala. Eva to mala na Farme ťažké od samého začiatku, keďže problémom bol jej agresívny pes, ktorého si priviedla so sebou. Terčom kritiky sa stalo aj jej pracovné nasadenie, respektíve posedávanie, čítanie kníh, prípadne spánok. Do aktívneho budovania statku sa príliš nezapojila a čiastočne vypomáhala v kuchyni. Navyše neoplývala ani odolnou psychikou a so železnou pravidelnosťou plakávala alebo mala netradičné zmeny správania.

Eva hodila pohár o stôl, ktorý sa rozbil a črepy takmer zasiahli súťažiacich. Nasledovala veľká hádka s viacerými urážkami a invektívami medzi Evou a zvyškom Farmy. Po niekoľkých minútach sa Eva upokojila a vrátila sa k spoločnému stolu, kde sa všetkým za svoje nevhodné správanie ospravedlnila a uviedla, že na Farme má úmysel skončiť a následne si pobalila veci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 14