Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS nekompromisne preberá prvenstvo: Pečie celé Slovensko na vrchole záujmu

Ťažisková šou RTVS aj tento rok dokazuje, že je absolútnym hitom, keď minulotýždňová epizóda Pečie celé Slovensko si siahla na rekordnú sledovanosť.

20.11.2022 06:00
pečie celé slovensko Foto:
Porota a moderátori s 3D výrobkami z kysnutého cesta v 2. sérii šou Pečie celé Slovensko.
debata
sexuálny život vysokoškoláčok, Čítajte aj Konečne poriadny dôvod sa zasmiať: Hit od HBO sa po roku vracia s novou sériou

Nedeľný večer patril na Jednotke šou Pečie celé Slovensko. Siedma epizóda sa tešila obrovskému diváckemu záujmu, keď si ju pozrelo takmer 557-tisíc divákov (771-tisíc AVReach) pri trhovom podiele až 26,7% v cieľovej skupine 12+.

Relácia bola znova lídrom nedeľného prime-time a zároveň sa stala najsledovanejším programom dňa. Diváci si nenechali ujsť ani reprízu šiestej epizódy v sobotu neskôr popoludní. Pozrelo si ju 129-tisíc divákov pri trhovom podiele 11,8% v cieľovej skupine 12+.

sex v meste, ako to bolo dalej, sarah jessica parker, Čítajte aj Hviezdy Sexu v meste naplno nakrúcajú nové časti: Takto vyzerajú prvé fotky

V nedeľu prilákala divákov k televíznym obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12, ktorá sa v danom čase stala najsledovanejšou televíznou reláciou. Na Jednotke si ju nenechalo ujsť 366-tisíc divákov pri trhovom podiele až 31,3% v cieľovej skupine 12+. Na spravodajskom okruhu :24 sledovalo reláciu ďalších 53-tisíc divákov pri trhovom podiele 4,5% v univerzálnej cieľovej skupine.

westworld, Čítajte aj Trpký koniec veľkého seriálového hitu: Táto séria zabila kompletne všetko

Diváci si počas víkendu pozreli aj obľúbené zábavné relácie. V piatok sledovalo premiérovú epizódu súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko na Jednotke 314-tisíc divákov pri trhovom podiele 16,8% v cieľovej skupine 12+. V sobotu lákala Jednotka divákov premiérovou epizódou šou Záhady tela, ktorú si nenechalo ujsť 328-tisíc divákov pri trhovom podiele 16,7 % a talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 237-tisíc divákov pri trhovom podiele 14,2 % v cieľovej skupine 12+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #Pečie celé Slovensko