Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezdy Sexu v meste naplno nakrúcajú nové časti: Takto vyzerajú prvé fotky

Vyzerá to tak, že druhá séria hitu Ako to bolo ďalej..., voľného pokračovania Sexu v meste, sa dostane k divákom až v lete 2023.

15.11.2022 06:00
sex v meste, ako to bolo dalej, sarah jessica... Foto:
Druhá séria hitu Ako to bolo ďalej... bude mať premiéru zrejme v lete budúceho roka.
debata
Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel Čítajte aj Jojka o ruskej produkcii: Nie je nám ľahostajné dianie na Ukrajine, máme však dlhodobé záväzky

Produkcia druhej série naplno beží už druhý mesiac, hviezdy na čele so Sarah Jessicou Parker alias Carrie Bradshaw sa z interiérov presunuli do ulíc New Yorku, kde je štáb prenasledovaný na každom rohu. Opakuje sa tak situácia z prvej série, keď tvorcovia boli prinútení nakrúcať falošné scény, aby sa predčasne neprezradili pointy začiatku novej životnej kapitoly žien z New Yorku.

Trailer k prvej sérii hitu Ako to bolo ďalej...
Dráčik Čítajte aj Zvrat v kauze Dráčik: Svoje názory budem písať aj naďalej, prvýkrát zareagoval majiteľ

Seriál Ako to bolo ďalej… (And Just Like That…) sa stal najúspešnejším seriálom minulého roka na HBO Max, nebolo teda prekvapením, keď bola oznámená aj druhá séria. Tá však nabrala zdržanie pre nabitý program hlavných predstaviteliek a kamery sa mohli rozbehnúť až túto jeseň. Prvá séria mala premiéru v decembri minulého roka, pôvodný plán s ročným rozostupom medzi sériami sa teda nepodarilo naplniť. Teraz sa hovorí o letnej premiére, keďže produkcia bude ešte pokračovať ešte niekoľko mesiacov.

Televízia, diaľkový ovládač Čítajte aj Rekordné zdražovanie v televíziách: Budúci rok stúpnu ceny o desiatky percent

Tvorcova úzkostlivo taja hlavné zápletky ďalšej desaťdielnej sezóny. Vie sa, že sa do deja vráti postava Aidena, druhej najväčšej lásky Carrie. Špekuluje sa, ako bude zakomponovaná postava Samanthy do deja, hlavný showrunner sa nechal počuť, že neodmysliteľná súčasť Sexu v meste bude neoddeliteľnou súčasťou tejto série, hoci sa neráta s návratom herečky Kim Cattrall.

Čo však teraz najviac púta pozornosť sú módne kreácie, ktoré sú súčasťou každej série. V uliciach mesta, ktoré nikdy nespí, majú fanúšikovia možnosť vidieť kúsky, ktoré sa neskôr objavia aj v jednotlivých epizódach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #HBO #Sex v meste #HBO Max #And Just Like That