Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne poriadny dôvod sa zasmiať: Hit od HBO sa po roku vracia s novou sériou

Ten, kto holduje absurdnému humoru si príde na svoje!

17.11.2022 06:00
sexuálny život vysokoškoláčok, Foto:
Druhá séria je dostupná od 17. novembra na HBO Max.
debata
westworld, Čítajte aj Trpký koniec veľkého seriálového hitu: Táto séria zabila kompletne všetko

Minuloročné komediálne prekvapenie od HBO Max – Sexuálny život vysokoškoláčok – sa vracia s druhou sériou. A od 17. novembra je prístupné ďalšie pokračovanie. V tento deň budú dostupné prvé dve časti a následne, každý štvrtok bude nasledovať jedna. Finále druhej série uvidia diváci 15. decembra.

Tri oriešky pre Popolušku Čítajte aj Nórsku Popolušku uvedie na Vianoce Jojka: Nové spracovanie prinieslo aj bozk dvoch mužov

Nové zábery odhaľujú, že v druhom ročníku sa Kimberly, Whitney, Bela a Leighton vrátia k svojim zvyčajným zážitkom, medzi ktoré patrí: spustenie čisto mužskej revue, „sex-pozitívnej, "striptaculárnej“, účasť na večierku „Winter Underland“, a k tomu treba prirátať nového krásavca, z ktorého budú všetci namäkko. Je to bývalý atlét, ktorý má rád košele a ktorý po dvoch rokoch strávených na párty škole prestupuje do Essexu.

Dráčik Čítajte aj Zvrat v kauze Dráčik: Svoje názory budem písať aj naďalej, prvýkrát zareagoval majiteľ

Kimberly sa snaží zaplatiť školné, po tom, čo jej škola zrušila štipendium, Whitney premýšľa, či ona a Canaan sú alebo nie sú oficiálny pár, Bela sa zapája do nejakého výskumu o sexuálnej zdatnosti a Leighton doháňa stratený čas skutočným a zmysluplným spôsobom.

Gavin Leatherwood, ktorý hral Nica Murraya v prvej sérii, sa nevráti v nadchádzajúcej sezóne. „V novej sérii sa nevrátim,“ povedal Leatherwood v marci, keď oznámil túto novinku, a dodal, že je „šťastný, že urobil prvú sériu“, ale teraz bude orientovať a ísť iným smerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #seriál Sexuálny život vysokoškoláčiek