Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú Netflix, HBO Max, Disney+ v ohrození? Voyo atakuje rekordy, predstavuje prevratnú novinku

Nový benefit môžu využívať zákazníci služby Magio TV.

21.10.2022 06:00
Voyo Foto:
debata (1)
Juraj Máťuš Čítajte rozhovor Obchodný riaditeľ Markízy: Inflácia prináša veľa neistoty, ale televízia zostáva médiom s vysokým zásahom

Streamovacia služba Voyo sa spája s operátorom Slovak Telekom a spoločne predstavujú novú službu Voyo štart. Po aktivácii ju budú môcť využívať zákazníci Telekomu ako benefit v rámci služby Magio Televízia.

Prístup k Voyo priamo z Magio menu

Prístup získajú zákazníci každej Magio TV platformy (IPTV, satelit, Go). Počas prvých 14 dní od aktivácie služby majú možnosť sledovať neobmedzený počet videí a zoznámiť sa tak s ponukou služby Voyo. Potom automaticky získajú možnosť sledovať päť videí z vybraného obsahu opakovane každých 30 dní. Ďalší krok na získanie benefitu už nie je potrebný, je súčasťou pôvodnej ceny za službu Magio TV.

„Veľmi sa tešíme, že zákazníci služby Magio TV od Telekomu si budú môcť vďaka novému benefitu Voyo štart vyskúšať mnohé z výhod, ktoré Voyo poskytuje svojim predplatiteľom. Veríme, že čo najviac z nich budeme môcť privítať v našej stále sa rozrastajúcej rodine spokojných používateľov plnej verzie Voyo,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„S trhovým lídrom prinášame novú verziu top lokálnej služby Voyo v atraktívnej verzii: aby si mohli užiť prístup k obľúbeným filmom i seriálom bez reklám a priamo z Magio TV menu,“ uvádza Marcel Šatánek, senior manažér pre TV a zábavné služby spoločnosti Slovak Telekom.

Lenka Jesenáková Čítajte rozhovor Odborníčka na mediálny biznis: Streamovacie služby považujeme za luxus, pomáha to klasickým televíziám

Voyo štart vs. plná verzia

Pokiaľ má zákazník záujem prejsť z Voyo štart na plnú verziu Voyo a mať prístup k celej knižnici vrátane prémiového obsahu, športu a živého TV vysielania, môže si ju aktivovať. Službu Voyo v plnej verzii môže potom kedykoľvek vrátiť naspäť do verzie Voyo štart. Zmena prebehne ku koncu aktuálneho 30-dňového obdobia.

Voyo štart bude k dispozícii od 19. októbra 2022. Telekom bude túto službu zákazníkom aktivovať postupne na všetkých platformách: Magio Go, Magio Sat a Magio IPTV. Výhodou bude aj integrácia služby do Magio Go, odkiaľ budú môcť zákazníci prejsť do Voyo a plynule späť do rozhrania Magio Go.

víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj HBO Max končí s lokálnou tvorbou pre európske trhy. Obsadí tento priestor Voyo?

Voyo je streamovacia služba prevádzkovaná skupinou Markíza. Na slovenskom trhu pôsobí od augusta 2011, v novembri 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom, odkedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov. „Sme nadšení, že počet predplatiteľov Voyo na Slovensku a v Česku už atakuje hranicu 400-tisíc, čo je výrazne lepší výsledok, než sme v tejto fáze rozvoja služby sami predikovali. Voyo patrí medzi naše kľúčové priority, výrazne investujeme do obsahu a personálne posilňujeme náš tím, aby sme zákazníkom prinášali čoraz kvalitnejší produkt. Máme pred sebou ešte dlhú cestu, rozhodne sme však vykročili správnym smerom,“ dodal Daniel Grunt, Chief Digital Officer nadnárodnej mediálnej skupiny CME, ktorej súčasťou je aj Markíza.

Cieľom do roku 2026 ja dosiahnuť na Slovensku a v Česku hranicu milióna predplatiteľov. „Voyo chce stáť vedľa tých najväčších hráčov na trhu ako najsilnejšia lokálna služba, ktorá ponúka používateľom najviac domácich filmov a seriálov. Je celosvetovým trendom, že si domácnosti predplácajú viac SVOD služieb. Očakávame, že v roku 2025 to budú v priemere tri služby a Voyo chce byť jednou z nich,“ uzatvára Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #Voyo