Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa vyšvihla na vrchol! Najnovšia séria Talentu poriadne prekvapuje výkonom

Vyzerá to tak, že talentová šou Jojky stále nepatrí do starého železa.

17.09.2022 06:00
talent, Foto:
Desiata séria Talentu nestráca na diváckej obľúbenosti.
debata
Lenka Jesenáková Čítajte aj Odborníčka na mediálny biznis: Streamovacie služby považujeme za luxus, pomáha to klasickým televíziám

Televízia JOJ odštartovala vysielanie desiatej série hneď začiatkom septembra. Zvolila netradičný postup a prvé dve epizódy odvysielala počas jedného super víkendu, zvyčajne sa premiérové epizódy vysielali v stredu a v sobotu. V neskorších fázach sa Talent vysunul len do sobotného slotu. Tento rok Jojke vyšla stávka na zmenu. Po deviatej sérii, ktorá sa vysielala minulý rok, sa tá desiata začala vzmáhať a najmä, dokázala poraziť konkurenčnú markizácku ťažiskovú šou.

Koruna, The Crown Čítajte aj Seriál Koruna prekonáva po smrti Alžbety II. rekordy. Nová séria bude mať čoskoro premiéru

V sobotu bolo na Česko Slovensko má talent zvedavých 303-tisíc divákov, no v nedeľu ich bolo o tretinu viac, 399-tisíc, a to napriek konkurencii Tváre. A tu sa odohralo spomínané prekvapenie. Asi len málokto čakal, že Markíza boj o diváka prehrá. Premiéru siedmej série imitačnej šou si pozrelo len 318-tisíc divákov.

ally mcbeal, ally mcbealová, Čítajte aj Tomu sa hovorí poriadny zvrat! Chystá sa návrat legendárneho komediálneho seriálu

Prvotný úspech v nedeľnom slote posmelilo Jojku, aby Talent natrvalo umiestnila práve v nedeľu. A spravila opäť dobre. Ostatná epizóda prilákala až 400-tisíc divákov. Do poroty si zasadol ako hosť raper Patrik Rytmus Vrbovský. Udržala si tak všetkých divákov z predošlej nedele. Úspech si pripísala aj v komerčnom publiku mladších divákov od 12 do 54 rokov. V tejto cieľovej skupine sa stala talentová šou dokonca najsledovanejším programom dňa, keď zaznamenala rating 7,6% a podiel na trhu 24%.

Talent tak znova porazil Markízu a ešte výraznejšie ako pred dvoma týždňami. Šou Tvoja tvár znie povedome v nedeľu sledovalo 329-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, údaje sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Česko Slovensko má talent #TV JOJ