Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tomu sa hovorí poriadny zvrat! Chystá sa návrat legendárneho komediálneho seriálu

...len hlavnú rolu prevezme niekto iný!

15.09.2022 06:00
ally mcbeal, ally mcbealová, Foto:
Vyzerá to tak, že by sa Ally McBealová mohla v najbližšom čase vrátiť na televízne obrazovky.
debata
výnimočná nikol, Čítajte aj Prvé jesenné sklamanie Markízy? Z jej jedinej seriálovej novinky divácky trhák asi nebude

Seriál Ally McBealová netreba nikomu špeciálne predstavovať. S veľkým úspechom sa vysielal aj na Slovensku a doteraz si ho diváci pýtajú v repríze. Od poslednej epizódy ubehlo už takmer dvadsať rokov a preto sa čoraz hlasnejšie hovorí o jeho možnom návrate. Pokusov už bolo niekoľko. Už pred časom sa špekulovalo o tom, že by sa mohla pôvodná partička netradičných právnikov vrátiť v pôvodnej zostave. Zostalo však iba pri plánoch.

sledovanie televízie Čítajte aj Slovenské obývačky pozor: Bude ešte viac reklamy v televízii? Nový zákon to umožňuje

Aktuálne to vyzerá tak, že ľady sa výrazne pohli vpred a Ally McBealová by mohla znova vtrhnúť na televízne obrazovky. Je v tom však poriadny háčik. Hlavnú rolu prevezme niekto iný. Televízia ABC spolu s tvorcami jej vlajkovej lode Kliniky Grace sa pochopili námetu, ktorý by mohol v najbližšom čase priviesť späť Ally McBealovú.

boj o moc, Čítajte aj Nič vám nehovoria mená seriálových víťazov Emmy? Poďte sa zoznámiť s tým najlepším v televíznom svete

Hlavnú postavu by mala stvárniť mladá žena čiernej pleti, podľa všetkého by išlo o dcére Renee, najlepšej priateľky Ally. Práve ona by sa mala stať novou posilou právnickej kancelárie Cage & Fish po skončení jej štúdia. Tvorcovia nezabúdajú na pôvodné obsadenie. Kľúčovú úlohu v seriáli by mala, pochopiteľne, stvárniť Calista Flockhart, ktorá by mala byť aj producentkou potenciálneho seriálu. Nateraz však neboli uzavreté žiadne dohody a nie je známe, či Flockhart na ponuku kývne.

Nie sú známe ani ďalšie hviezdne účasti z pôvodného seriálu. Je však isté, že sa tvorcovia budú snažiť dostať do deja čo najviac známych tvárí, hoci len na krátke hosťovanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ally McBeal