Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza spúšťa svoju jesennú ťažiskovú šou! Toto musíte vedieť o novej sérii Tváre

Aj túto jeseň sa budú môcť diváci televízie Markíza pobaviť so šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá v nedeľu večer odštartuje svoju siedmu sériu.

04.09.2022 06:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Siedma séria je tu! Prvá epizóda má premiéru 4. septembra na Markíze.
debata (2)
Matthias Settele Čítajte aj Riaditeľ Markízy: Budúci rok prinesieme historický seriál aj nový denný seriál

Veľkolepá zábavná šou plná premien, skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v rolách svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby, pokračuje na obrazovkách televízie Markíza aj na jeseň 2022. Formát, ktorý žne úspechy v mnohých krajinách po celom svete, obsadí desať nedeľných večerov, vždy so začiatkom o 20:30.

rod draka, Čítajte aj Rod draka sľubuje vybičovanú epizódu, HBO Max na Slovensku padá pod tlakom divákov

V siedmej sérii sa divákom predstaví úplne nová osmička osobností slovenského šoubiznisu. „Som rád, že sa nám aj tento rok podarilo dať dokopy šikovných a talentovaných ľudí. Každý z nich je iný, no všetkých spája nadhľad a zmysel pre humor. A to je výborný predpoklad na účinkovanie v našej šou. Verím, že diváci tento výber ocenia a že sa v nedeľné večery budú baviť spolu s nami,“ zhodnotil Pepe Majeský, režisér a kreatívny producent šou Tvoja tvár znie povedome.

výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál: Komu polezie hlavná hrdinka na nervy, tak nech prepne telku

Svoje herecké, spevácke a tanečné schopnosti predvedú obľúbené herečky z markizáckych seriálových hitov – Viki Ráková zo Susedov, Lívia Bielovič z Druhej šance a Natália Puklušová z Oteckov, ktoré doplní populárna stand-up komička Simona Salátová.

Ženská zostava

„Oslovenie na účinkovanie v šou ma veľmi prekvapilo. Moja prvá reakcia bola, že určite nie! (smiech) Viem, že mi to zoberie desať týždňov a nikdy som nebola od detí tak dlho preč… Ale potom ma moji chalani prehovorili, aby som do toho išla a hlavne nech si to užijem. Teraz sa už na šou veľmi teším! A som plná očakávania, príjemného napätia a dúfam, že sa mi podarí divákov pobaviť,“ vyjadrila sa Viki Ráková, ktorú preslávila rola Ildikó Komárom v kultovom komediálnom seriáli Susedia.

joj, markíza, Čítajte aj Slovenské televízie štartujú novú sezónu! Tieto seriály uvidíte v najbližších týždňoch

„Veľmi ma teší, že som sa stala súčasťou tohto výnimočného projektu. Sledujem ho od úplného začiatku. Vždy som si predstavovala, ktorý interpret by mi sadol, ktorého by som uspievala a utancovala a pri ktorom by som sa tiež zasmiala. Myslím si, že sme sa zišli skvelá partia. Bude to náročné, ale ja mám rada momenty byť mimo svojej komfortnej zóny,“ vyjadrila sa Lívia Bielovič, ktorú budú môcť diváci od pondelka 5. septembra 2022 vidieť aj ako nekompromisnú riaditeľku nemocnice Adelu Tibenskú v druhej sérii obrovského seriálového hitu Druhá šanca.

Herečka Natália Puklušová, známa z úspešných seriálov Búrlivé víno či Oteckovia, netají pred štartom šou isté obavy: „Táto séria je pre mňa obrovská výzva a HLAVNE prvá časť!!! Toto keď zvládnem, tak potom už asi všetko. (smiech) Veľmi sa teším, lebo sme tam super zoskupenie a hlavne budem konečne robiť to, čo viem najlepšie – spievať, spievať, spievať.“

pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový september bude neprekonateľný: Najdrahší seriál sveta a nielen to!

Populárna stand-up komička Simona Salátová nedávno zažiarila na Voyo, kde pod novou značkou Voyo Špeciál uviedla svoju mimoriadne vydarenú hodinovú šou Simona: Donaha!. „Veľké výzvy a obskúrne rozhodnutia by mohli byť moje indiánske meno. A na túto sa obzvlášť teším, pretože ani sama neviem, ako ďaleko za vlastné hranice až môžem zájsť. Dúfam, že pri tom budete so mnou,“ nádeja sa s humorom sebe vlastným Simona.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome #televízna sezóna 2022/2023