Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rod draka sľubuje vybičovanú epizódu, HBO Max na Slovensku padá pod tlakom divákov

Už v nedeľu večer, respektíve v pondelok v skorých ranných hodinách bude pre Slovákov k dispozícii tretia epizóda prvej série Rodu draka a sľubuje najväčšiu akciu doteraz...v plnej sile sa predvedú draci.

03.09.2022 06:00
rod draka, Foto:
Tretia epizóda Rodu draka sľubuje akciu s drakmi.
debata
výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál: Komu polezie hlavná hrdinka na nervy, tak nech prepne telku

Tretia časť s názvom Second of His Name bude opäť vybičovaná na maximum. Kráľ Viserys oznámil úmysel oženiť sa s mladou Alicent Hightower, dcérou svojho radcu, ktorá je zároveň najlepšou priateľkou dedičky trónu Rhaenyery Targaryen. Silné priateľstvo dvoch mladých žien sa začína rozpadať a rásť vzájomná nenávisť a zášť. Otto Hightower by týmto zväzkom získal úplnú kontrolu nad Železným trónom a ríša sa postupne rozpadá. A s ňou aj niekedy súdržný rod Targaryenovcov.

pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový september bude neprekonateľný: Najdrahší seriál sveta a nielen to!

Prichádzajúca epizóda ukáže ďalšie intrigy v Kráľovom prístave, ale aj poriadne akčné scény s drakmi, na ktoré všetci netrpezlivo čakajú. Predviesť by sa mali pri súboji, kde proti sebe bude stáť Daemon Targaryen, Corlys Velaryon a záhadný, krutý nepriateľ tzv. Kŕmič krabov. Vojna na život a na smrť by mala vtiahnuť do deja aj ohnivých drakov a diváci sa nevedia dočkať.

Pozrite si najnovšiu upútavku k tretej epizóde Rodu draka!

Matthias Settele Čítajte aj Riaditeľ Markízy: Budúci rok prinesieme historický seriál aj nový denný seriál

Zároveň pokračuje spanilá jazda novej Hry o tróny medzi divákmi. Druhú epizódu pozeralo o čosi viac divákov ako samotnú premiéru. V USA si ju pustilo v čase premiéry 10,2 milióna divákov, prvú necelých 10 miliónov. Aj preto Rod draka dostal expresne rýchlo objednávku na druhú sériu. S veľkým diváckym náporom ide ruka v ruke aj problém so streamovacou službou HBO Max, ktorá nezvláda obslúžiť všetkých divákov, ktorí sa v rovnakom čase rozhodnú pustiť si novú epizódu.

talent, Čítajte aj Jojka zaútočí na konkurenciu jubilejným Talentom! Toto všetko musíte vedieť o novej sezóne

Prvé problémy priznalo HBO Max aj na Slovensku a v Čechách, ale aj pri druhej epizóde, keď na sociálnej sieti vyzvalo divákov, ktorým služba neustále padá, aby sa obrátili na technickú podporu. Je však pravdou, že pri samotnej premiéry mala služba výrazné problémy s prehrávaním obsahu a pravidelne vyhadzovala chybovú hlášku o nedostupnosti programu. Pričom sa vzniesla na ňu vlna kritiky, že kompetentní neboli schopní zabezpečiť dostatočnú kapacitu serverov, ktoré by zvládli očakávaný divácky nápor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Hra o tróny #HBO Max #seriál Rod Draka