Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Porota v markizáckej šou bude iná! Po roku dostala padáka obľúbená herečka

Vysielanie novej série šou Tvoja tvár znie povedome sa nezadržateľne blíži. Už začiatkom septembra vtrhne na obrazovky siedma séria.

16.08.2022 06:00
tvoja tvár znie povedome, nové logo, Foto:
Ďalšie detaily o podobe novej série šou Tvoja tvár znie povedome sú známe.
debata
Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Na konci dňa všetci diváci po celom svete chcú dobrý a strhujúci príbeh

Televízia Markíza postupne odhaľuje detaily najnovšej série. Už teraz je jasné, že tvorcovia si prichystali viaceré zmeny. Bez zmeny zostáva post moderátora. Zábavnými večermi bude aj túto sezónu sprevádzať Martin Nikodým. Veľmi dôležitou súčasťou Tváre je porota, ktorá má kľúčovú úlohu pri glosovaní jednotlivých výkonov. Tu však zmeny nastanú. A budú výrazné.

Zloženie poroty siedmej série šou Tvoja tvár... Foto: TV Markíza
tvoja tvár, Zloženie poroty siedmej série šou Tvoja tvár znie povedome (zľava): Marián Čekovský, Zuzana Kubovčíková Šebová, Kuly, Attila Végh.
TV show Čítajte aj Markíza už plánuje veľkú šou na budúci rok. Vráti sa SuperStar, Let's Dance alebo uvedie úplnú novinku?

V siedmej sérii sa znova neobjaví herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorá mala byť veľkým lákadlom v šiestej sérii. Po účinkovaní len v jednej sezóne si úlohu nezopakuje. Pre mnohých divákov je dobrou správou fakt, že v porote sa znova objaví spevák Kuly, ale aj Zuzana Kubovčíková Šebová. Tieto dve mená sú neodmysliteľnou súčasťou relácie už dlhé roky.

víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj HBO Max končí s lokálnou tvorbou pre európske trhy. Obsadí tento priestor Voyo?

Kto bude nováčikom v porote? Po dvoch sériách v Superstar prechádza Marián Čekovský do Tvoja tvár znie povedome. Štvrtým porotcom bude MMA bojovník, ale aj tanečník Attila Végh, ktorý sa stal miláčikom publika počas jarného Let's Dance.

nemocnica, bárta, Čítajte aj Jojka vracia do hry svoj seriálový valec! Poznáme detaily o novej sérii Nemocnice

V úlohe súťažiacich je odtajnená mužská štvorica. Na ikonické pódium sa postaví je víťaz Superstar Adam Pavlovčin. Ďalším účastníkom je Ondrej Kandráč, niekdajšia výrazná tvár Jojky. Tretím ohláseným menom je niekdajšia hviezda seriálu Pán profesor – Matúš Kolárovský, ktorý sa v poslednom období skôr sústreďuje na spevácku kariéru a používa umelecké meno Yael.

Štvrtou voľbou je neopozeraná tvár, herec Karol Tóth, ktorý sa na jeseň predstaví v novej sérii Druhej šance.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome #televízna sezóna 2022/2023