Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka vracia do hry svoj seriálový valec! Poznáme detaily o novej sérii Nemocnice

Najsledovanejší seriál Jojky za posledné roky sa vracia na televízne obrazovky. Televízia opakuje scenár z minulého roka a premiéra novej série bude naozaj skoro!

16.08.2022 06:00
nemocnica, bárta, Foto:
Nemocnica sa vráti na Jojku už 30. augusta.
debata
joj, Čítajte aj Jeseň na Jojke: Návrat seriálových hitov, pripravte sa na premiéry nových formátov

Nemocnica sa vráti už 30. augusta. V prvom vysielacom týždni Jojka poriadne zaútočí na konkurenciu, ktorá v rovnakom týždni takisto odštartuje novú vysielaciu sezónu. Lekárska dráma sa ocitne vo vysielaní až trikrát vo vysielaní – utorok, stredu aj štvrtok. Následne sa Nemocnica bude znova vysielať vo svojom štandardnom slote, teda v utorky a štvrtky. V prime-time, v čase svojho vysielania nebola doteraz porazená, v číslach sledovanosti sa pravidelne stávala top programom a nenechalo si ju ujsť v priemere 530-tisíc divákov.

Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Na konci dňa všetci diváci po celom svete chcú dobrý a strhujúci príbeh

Nová séria prinesie nové dramatické príbehy, ale aj nové postavy. O čom bude nová séria?

Filip Balog (Alexander Bárta) mal pomerne pokojný život. Do cesty mu však vstúpi jeho bývalá Linda (Monika Horváthová), ktorá sa vracia zo zahraničia aj s malou dcérkou Stelou. Linda tvrdí, že ju jej aktuálny partner bije. Ostáva bývať u Filipa a zamestná sa ako sestra v nemocnici. Tu zamieša vzťahmi medzi Filipom, Rebekou (Nela Pocisková) a Adamom (Marián Mitaš). Po príchode jej partnera, lekára Mira (Peter Nádasdi), sa začnú odkrývať zaujímavé tajomstvá…

TV show Čítajte aj Markíza už plánuje veľkú šou na budúci rok. Vráti sa SuperStar, Let's Dance alebo uvedie úplnú novinku?

Rebeka a Adam sa pokúšajú o dieťa, no Rebeka má okrem toho aj iné, profesijné ciele. Predovšetkým potrebuje zatestovať. Podarí sa jej to?

Podarí sa atestovať aj Braňovi (Dávid Uzsák), ktorý má aktuálne plány s Grétou (Diana Klamová)? Dá Gréta Braňovi šancu na dlhodobý vzťah aj napriek tomu, že dostala lukratívnu ponuku zo zahraničia? Navyše sa do nemocnice vracia aj Braňova dávna láska Agáta (Anna Nováková), ktorá sa rozišla s partnerom a sama sa stará o malú dcérku. Rozčerí pokojnú hladinu?

víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj HBO Max končí s lokálnou tvorbou pre európske trhy. Obsadí tento priestor Voyo?

Doteraz bezproblémový sanitár Dárius (Dárius Koči) sa nečakane dostane do ostrého konfliktu s otcom, anestéziológom Johnnym (Gregor Hološka). Rozdelí ich spor, ktorý sa týka Johnnyho ženy a Dáriusovej matky Angeliky (Andrea Karnasová). Dárius je zaťatý, s otcom sa nechce pomeriť. Podporu nájde u nových kamarátov, Braňa a Gréty.

Do príbehu sa vo veľkom štýle vracia aj Vilma (Petra Vajdová). Prichádza za dramatických okolností, keď sa zdá, že Hauptmannovi (Marek Majeský) ide o život. Aby Hauptmann Vilmu udržal v nemocnici, pripraví pre ňu prekvapenie, ktoré je príliš lákavé a nedá sa odmietnuť. Roman (Richard Autner) a Inéz (Dominika Žiaranová) si užívajú šťastné začiatky vzťahu, ale do cesty im prichádza nečakaná prekážka z rodiny Inéz. K slovu sa dostanú aj prekvapivé príbehy Noela (Noel Czuczor), ktorý si za dramatických okolností nájde nečakanú partnerku a odhalí tajomstvo o sebe samom.

nemocnica, druhá šanca, profesor, priznanie, Čítajte aj Ide do tuhého, finále klope na dvere! Ktorý slovenský seriál bude najlepší?

Trojica seniorov, doktor Srnčík (Juraj Ďurdiak) starší, doktor Hrdlička (Emil Horváth) a doktor Čierny (František Kovár) budú zdrojom vtipných konfliktov, ale stanú sa aj súčasťou veľkého pátrania po Hrdličkovom potomkovi. Nájdu ho? A čo ak ho majú celý čas pod nosom? Doktor Mišiak (Juraj Hrčka) sa asi nikdy nezmení. Navždy to bude trochu trúba a smoliar. Ale v aktuálnej sérii ho čaká príbeh, ktorý bude dramatický a dokonca aj veľmi nebezpečný. Dokáže ho prežiť v zdraví?

O slovo sa prihlási aj Valika (Judita Hansman), ktorá skrýva temné rodinné tajomstvo. V nasledujúcej sérii budeme sledovať aj dlhodobý príbeh pacienta Radka (Róbert Sipos), mladého medika, ktorý trpí zhubnou rakovinou. Naši lekári, najmä Agáta a doktor Hrdlička, preňho urobia všetko, len aby ho opäť postavili na nohy. Podarí sa im nemožné?

Akoby toho nebolo málo, do nemocnice nastúpi mladý lekár Dušan, ktorému sa tiež podarí naštrbiť zopár vzťahov a zachrániť niekoľko životov za dramatických okolností.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2022/2023