Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude dôvod pustiť si televízor? Takto bude vyzerať leto na Markíze

Budete pozerať letnú ponuku trhového lídra?

27.06.2022 06:00
špunti na ceste, Foto:
Jedným z ťahúňov markizáckej letnej ponuky je aj český seriál Špunti na ceste z dielne Českej televízie, ktorý lámal rekordy sledovanosti.
debata (5)

Letné obdobie je charakteristické oddychovými formátmi, keď stanice vo väčšej miere šetria pôvodnou tvorbou a priestor dostávajú akvizičné seriály a filmy. Bude toto leto netradičné? Budú premiéry?

desperate housewives, zúfalé manželky, Čítajte aj Vedeli ste? Disney+ ponúka kultové seriály, ktoré si rozhodne musíte pozrieť

Markíza

Trhový líder po ťažkej televíznej sezóne 2021/2022, keď pohoreli viaceré veľké šou a seriály staví na mix českých seriálov, šou a filmov. Počas prázdninových podvečerov nebude chýbať nová šou Na love, ktorá bude stabilne uvádzané od 17:55. Avšak v polovici júla Na love nahradia Rodinné prípady. Pôjde o mix repríz a premiérových častí.

Večerný program počas pondelok bude tvoriť Horná Dolná a dovysielanie nových častí 14. série, nasledovať bude repríza starých častí. A pozor, toto platí iba posledný júnový pondelok. Počnúc júlom zmizne premiérová Horná Dolná z programu. Nahradí ju nový český seriál Co jste hasiči, z produkcie sesterskej Novy.

Foundation, Čítajte aj Vraj nesfilmovateľné dielo: Tento seriál je obrovským sústom, ktoré uchváti, ale aj nudí

O čom je nový seriál?

Každá dedina v Česku má hasičskú zbrojnicu. Rovnako tak aj dedinka Horní. Zbor dobrovoľných hasičov tu vedie svojrázny Petr Pospíšil (Petr Rýchly). Petr má trochu horúcu hlavu a pred nikým si neberie servítku pred ústa. Je to ale férový chlap, ktorý vedie svoj zbor až so starosvetským zmyslom pre zodpovednosť, a v dedine ho preto majú radi. Teda až na vypočítavého starostu Vladimíra Urbana (Václav Kopta). Ten sa totiž cez hasičov snaží odčerpávať peniaze z obecného rozpočtu a Petrova poctivosť sa mu vôbec nehodí do jeho nekalých plánov. Starosta sa preto snaží Petra a jeho hasičskej jednotky všemožne zbaviť. Súboj medzi Petrom a starostom je ústredným motívom nového českého seriálu plného rázovitých postáv z malebného Ladovho kraja.

westworld, aaron paul, Čítajte aj Zatajený dych! Seriálový megahit je späť a nikto netuší, o čom bude nová séria

Utorky zostávajú bez zmeny, v ostatných týždňoch Markíza uvádza novú sériu českej verzie Utajeného šéfa, nasledovať bude česká Zámena manželiek.

Stredy budú filmové, Markíza v tento deň bude vysielať akvizičné filmové tituly. Počas štvrtkov sa predstaví úplná novinka – český seriál Špunti na ceste z dielne Českej televízie.

elvis, austin butler Čítajte aj Dostal ho na vrchol a potom ho zničil. Príbeh Elvisa, ako ste ho ešte nikdy nevideli

O čom bude nový seriál?

Rodinný komediálny seriál o svojráznych členoch jednej normálnej rodiny alebo všetko, čo nechcete, aby sa vám stalo počas dovolenky. Hrou osudu, vlastnej hlúposti a niekoľkými nedorozumeniami sa tri generácie rodiny Veselých ocitnú v upravenom obytnom autobuse značky Robur a prejdú s ním polovicu republiky. Sériu malých i veľkých katastrof postupne premenia na dobrodružstvo, ktoré zomkne rodinu pevne dohromady. Na ceste nakoniec strávia veľkú väčšinu prázdnin. A bude to nezabudnuteľná jaz­da!

Piatkové večer budú naďalej patri Chart Show a relácii Dobre vedieť! Víkendové dni vyplní Markíza v lete filmami.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #leto 2022