Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zatajený dych! Seriálový megahit je späť a nikto netuší, o čom bude nová séria

Po dvoch rokoch čakania sa fanúšikovia hitu Westworld dočkali. Dlhoočakávaná štvrtá séria je aj pre slovenské publikum dostupná na HBO Max.

28.06.2022 06:00
westworld, aaron paul, Foto:
Po dvoch sa vracia Westworld so svojou 4. sériou.
debata
špunti na ceste, Čítajte aj Bude dôvod pustiť si televízor? Takto bude vyzerať leto na Markíze

Temná odysea o osude inteligentného života na Zemi je späť! A tvorcom sa podarilo husársky kúsok, keď asi len oni sami tušia, o čom bude príbeh najnovšej série. O to väčšie je prekvapenie pre fanúšikov po zhliadnutí plnohodnotného traileru, v ktorom sa objavujú všetky postavy z minulých sezón, keďže tretia séria pred dvoma rokmi viaceré dejové linky ukončila.

desperate housewives, zúfalé manželky, Čítajte aj Vedeli ste? Disney+ ponúka kultové seriály, ktoré si rozhodne musíte pozrieť

Vracia sa Evan Rachel Wood, držiteľka ceny Emmy Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul a Angela Sarafyan. Nové obsadenie: V tejto sérii sa bude pravidelne ako hosť objavovať držiteľka Ceny Akadémie Ariana DeBose (West Side Story).

stranger things, Čítajte aj Prehrali ste, hlási Netflix! Epický trailer ku koncu Stranger Things vyráža dych

Vyzerá to tak, že 4. séria bude odkazovať aj na Matrix. Viaceré postavy sa vracajú, žijú bežné životy v zdanlivej realite, no tušia, že niečo nie je v poriadku. Dolores (Evan Rachel Wood) postupne odhaľuje, že je uväznená v umelom svete. Popritom je zjavné, že pokračujú snahy o zničenie sveta ľudí a o slovo sa hlásia humanoidy, ktorí si uvedomili svoju existenciu a chcú pomstu za to, že si z nich ľudstvo spravilo otrokov a páchali na nich zverstvá „v zábavných parkoch“.

Pozrite si najnovší trailer k 4. sérii Westworldu, ktorá má na Slovensku premiéru práve dnes!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Evan Rachel Wood #HBO #Westworld #HBO Max