Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dokázali by ste 14 hodín skladať Lego? Nielen toto museli zvládnuť súťažiaci v novej šou

Nová markizácka šou pokračuje v nedeľu večer druhou premiérovou epizódou. Čo všetko v nej uvidíte? Pripravte sa na vizuálne najzaujímavejšiu časť.

12.06.2022 06:00
lego masters, Foto:
Druhá epizóda Lego Masters je pre divákov pripravená v nedeľu večer na Markíze.
debata (1)

Šou Lego Masters vtrhla na slovenské televízne obrazovky len pred týždňom a už sa fanúšikovia legendárnej stavebnice môžu tešiť na ďalšie pokračovanie, v podobe druhej časti. V modernom a tématickom štúdiu bude súťažiť už len päť zostávajúcich dvojíc a čaká ich poriadna výzva.

JURASSIC WORLD DOMINION, Čítajte aj Toto rozhodne nie je dinosaurie šialenstvo! Jurský svet sa, našťastie, končí...

Nedeľná výzva nesie názov Cesta časom a tvoria ju vizuálne najzaujímavejšie stavby. každá dvojica postaví dielo z jedného historického obdobia, a to pravek, dobu ľadovú, stredovek, divoký západ alebo budúcnosti. Súťažiaci budú musieť zvládnuť aj fyzickú záťaž. Na splnenie zadania budú mať až 14 hodín!

Exkluzívne: Takto vyzerá ďalšia časť Lego Masters Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Záber z druhej epizódy Lego Masters.

Diváci uvidia okrem iného aj veľkolepé dielo, ktoré sa, bohužiaľ, zrúti k zemi – týmto dielom bude motorka, ktorá je zložená z 99-tisíc kociek a experti nad jej stavbou strávili 200 hodín.

disney, disney+, disney plus, Čítajte aj Už len chvíľku! Streamovací gigant je takmer na Slovensku, toto všetko ponúkne

Súťažiaci majú v druhej epizóde za úlohu iba z týchto kociek postaviť iný objekt podľa svojej fantázie, na zber materiálu však dostanú iba päť minút – hlavná miestnosť, teda kockáreň, zostáva zatvorená. Ten najlepší získava výhodu do ďalšieho kola.

K moderátorskej dvojici Evelyn a Matoušovi Rumlovi a dizajnérovi Lego Milanovi Reindlovi sa v tejto epizóde pridá aj šéfkuchár a porotca kulinárskej šou MasterChef Česko Přemek Forejt. Okrem porotcovania si vyskúša aj to, aké je to vrátiť sa do čias praveku alebo ho moderátori nechcene využijú aj ako upratovača roztrúsených kociek.

lego masters, Čítajte aj Markíza s najväčším prepadákom tejto sezóny: Málokto by čakal, že to bude veľká šou

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Lego Masters