Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už len chvíľku! Streamovací gigant je takmer na Slovensku, toto všetko ponúkne

Už len posledné dni zostávajú do ostrého štartu! Disney+ prichádza na Slovensko a priváža so sebou veľké množstvo obsahu. Pri spustení bude zahŕňať vyše 700 filmov, viac ako 700 seriálov a zbierku 130 exkluzívnych titulov z pôvodnej tvorby.

09.06.2022 07:00
disney, disney+, disney plus, Foto:
V utorok, 14. júna, spustí Disney+ na Slovensku streamovacie šialenstvo.
debata (3)
Fínsko MS2022 Hokej štvrťfinále Fínsko Slovensko Čítajte aj Májové obrazovky ovládol hokej. Ktoré programy mu dokázali konkurovať a ktoré prepadli?

Po spustení 14. júna budú mať predplatitelia prístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvetia aj k obom sériám seriálu Mandalorián z dielne štúdia Star Wars. Okrem toho bude Disney+ ponúkať celú ságu Skywalkerov od Star Wars Epizódy 1 až po Epizódu 9.

Hneď od spustenia budú mať fanúšikovia superhrdinov prístup k viac ako 40 filmom od štúdia Marvel. Streamovacia platforma tiež ponúkne prístup k vyše 30 ďalším seriálom od Marvelu ako Moon Knight, Loki či WandaVision.

mera, jack sparrow, Čítajte aj Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Predplatitelia si budú môcť pozrieť aj viac ako 280 titulov od Disney a Pixaru, dokumenty National Geographic ako Záchrana a Free Solo od oscarových režisérov a producentov E. Chai Vasarhelyiho a Jimmyho China budú dostupné spolu s populárnymi seriálmi National Geographic ako napríklad Svet podľa Jeffa Goldbluma a Gordon Ramsay: Do neznáma.

stranger things, Čítajte aj Seriálový svet je hore nohami! Netflix s týmto hitom zbúral všetky rekordy sledovanosti

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Star Wars #Disney+