Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Len jedna reality šou u nás dokázala mať takýto úspech! Markíza chystá rekordnú sériu

Televízia Markíza spúšťa prípravy ďalšej série Farmy s poradovým číslo štrnásť!

13.04.2022 07:00
farma 13, Foto:
Farma hlási návrat!
debata (6)
BATMAN Čítajte aj Vieme, kedy dorazí nový Batman na HBO Max! Už čoskoro si môžete kinohit pozrieť doma

Trhový líder za ostatné roky priniesol na svojich obrazovkách viacero reality šou, niektoré uspeli, viaceré nie. Avšak len jeden titul dokázal priam nemožné. Je to Farma, ktorá má u nás obrovský úspech a divákov každý rok čaká nová séria. Markíza v týchto dňoch spúšťa aktívnu prípravu na štrnástu sériu, ktorá sa, tradične, dostane na televízne obrazovky na začiatku jesene.

veľká noc rtvs, Čítajte aj Veľká noc na RTVS: Bohatý duchovný program, ale aj obľúbené zábavné relácie

Farma patrí k pilierom vysielacej sezóny, hoci sa vysiela v druhom večernom pásme. Aj ostatná sezóna bola denne stabilnou jednotkou na trhu. Šou sa v posledných sériách zmenila, tvorcovia sa znova vrátili k prvotnej pointe, teda vybudovať statok od základov. Dôraz sa znova kládol na stavbu, zvieratá a samozrejme medziľudské vzťahy. Diváci to ocenili a udržali Farmu na pozícii jednotky na trhu. Aktuálne sa rozbehol kasting na novú sériu a hľadajú sa potenciálni súťažiaci.

veľká noc joj, Čítajte aj Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

Farma je pevnou súčasťou programovej štruktúry televízie Markíza už od roku 2011 a stále sa teší veľkej obľube u divákov, ktorí večer čo večer sledujú zaujímavé dianie na statku a držia palce svojim obľúbencom. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, ktoré budú, tak ako vždy, plné nečakaných zvratov.

veľká  noc, Čítajte aj Veľká noc na Markíze: Lákavejší program až večer, Let's Dance, chýbať bude Druhá šanca!

Tvorcovia zakaždým prichádzajú s rôznymi prekvapeniami a divákov i súťažiacich čakajú mnohé novinky. Po posledných troch sériách, v ktorých si farmári užívali na farmárske pomery celkom luxusné prostredie, sa tvorcovia v trinástej sezóne vrátili do hôr, ďaleko od civilizácie a luxusu, kde na súťažiacich čakal len skromný dom Farmára týždňa a veľká stajňa plná zvierat. A týmto smerom sa bude uberať aj najnovšie pokračovanie.

Víťaza opäť čaká výhra vo výške 75-tisíc eur. Moderátorkou bude opäť Evelyn Kramerová a nebude chýbať ani farmár Martin Bagár.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 14