Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

Na televíznu Veľkú noc je pripravená aj televízia JOJ! Tá však podobne ako konkurenčná Markíza si pripravila lákavejšiu ponuku v rámci večerného programu.

06.04.2022 07:00
veľká noc joj, Foto:
Tohtoročná televízna Veľká noc na Jojke sa viac sústredí na premiéry počas hlavného vysielacieho času.
debata

Je badať väčšiu opatrnosť pri ponuke programov. Je evidentné, že aj Jojka si je vedomá, že tohtoročná Veľká noc bude „normálna“, ako z čias pred pandémiou, čiže sa nemusí zopakovať situácia, keď publikum väčšinu čas trávilo v obývačkách. Hlavná sviatočná ponuka sa sústredila do hlavného večerného pásma, ostatné vysielanie vyplnia reprízy.

veľká  noc, Čítajte aj Veľká noc na Markíze: Lákavejší program až večer, Let's Dance, chýbať bude Druhá šanca!

Sviatočný program odštartuje Jojka už vo štvrtok večer, keď z programu vypustí obľúbenú Nemocnicu a nahradí ju filmom Kým si so mnou. Príbeh inšpirovaný životom súčasného amerického speváka a skladateľa kresťanskej hudby Jeremyho Campa a jeho prvej manželky Melissy, ktorej krátko pred svadbou diagnostikovali rakovinu.

Veľký piatok

Sviatočné vysielanie odštartuje o siedmej ráno animovaná komédia Zajačia škola – strážcovia zlatého vajca, nasledovať bude Drobček a boj o zlatú baňu, o 10:40 príde na rad repríza fantasy filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik. O 13:00 postraší divákov film Múmia, o 15:40 pobaví komédia Ferdinand. Ani počas Veľkého piatku diváci neprídu o šou Bez servítky.

fear the walking dead, Čítajte aj Seriálový apríl bude skvelý! Okrem zombíkov sa vráti aj Penny z Teórie veľkého tresku

Večerný program otvorí animovaný film Snežný chlapec. Dievčatko Yi žije so svojou matkou a babičkou. Veľmi sa trápi po smrti otca, ktorý jej zanechal len svoje husle a pohľadnice z krásnych miest v Číne, kam ešte plánoval ale už nestihol s rodinou vycestovať. Vo svojom tajnom úkryte na streche domu, odkiaľ pozoruje svet z výšky a nadhľadu, nájde Yi jedného dňa obrovskú chlpatú bielu guľu. Je to mladý Yeti, ktorý ušiel z laboratórií miliardára Burnisha a túži sa vrátiť domov k rodine do Himálájí. Yi a jej dvaja priatelia podajú Yetimu pomocnú ruku a rozhodnú sa ho sprevádzať na ceste do veľhôr. Za odmenu prežijú napínavú cestu plnú zábavy, dobrodružstva a zázrakov, ktorá ich zavedie až na najvyššie miesto na Zemi.

Sobotný program bude zložený z rozprávok: Labková patrola, Spongebob, reprízy Našich, nebude chýbať film Alvin a Chipmunkovia 2, zostrih zaujímavých vystúpení zo šou Česko Slovensko má talent. Krátko popoludní sa v programe aj obľúbení Geissenovci. O 14:10 Jojka ponúkne film Múmia sa vracia, o sedemnástej vtrhnú na obrazovky Mimoni.

bridgerton, Čítajte aj Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

Sobotný večerný program bude zložený z premiéry ďalšej časti kriminálnej minisérie Ultimátum, po ktorej bude nasledovať multirepríza filmu Kuriér.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc