Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vieme, kedy dorazí nový Batman na HBO Max! Už čoskoro si môžete kinohit pozrieť doma

Len nedávno mal pritom svetový blockbuster premiéru v kinách.

12.04.2022 06:00
BATMAN Foto:
Batman prichádza na HBO Max.
debata

Neubehli ani dva mesiace od dátumu celosvetovej premiéry očakávanej novinky z DC Comic a už si ju budete môcť pozrieť aj doma.

Už na Veľkonočný pondelok, teda 18. apríla, sa dostane snímka o temnom rytierovi s Robertom Pattinsonom v hlavnej úlohe na HBO Max. Film si môžete vychutnať nielen so slovenskými alebo českými titulkami, ale aj v dabovanej verzii a v rozlíšení 4K. Na kanáli HBO bude dostupný od 22. apríla.

batman, the batman, Čítajte viac Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Snímka, ktorá celosvetovo zarobila 735 miliónov dolárov, príde skôr, ako sa očakávalo. Ako uvádza Deadline, minulý mesiac sa nakrátko objavila na stránke HBO informácia, že The Batman príde na HBO Max 19. apríla, kým túto informáciu stiahli. Všetko to zodpovedá politike firmy Warner Bros., ktorá všetky svoje filmy po 45 dňoch od kinopremiéry posúva na streamovaciu platformu HBO Max.

Z filmu The Batman sú nadšení nielen kritici, ale aj fanúšikovia DC Comics a diváci po celom svete. V slovenských kinách mal premiéru 3. marca a stále sa na veľkých plátnach premieta. Niekdajšia hviezda upírskej ságy Robert Pattinson v ňom sliedi po uliciach ako temný rytier a naháňa strach zločincom. Zároveň sa dostáva ako milionár Bruce Wayne medzi skorumpovaných mestských úradníkov a vysoko postavené osobnosti v Gotham City. Má len niekoľko dôveryhodných spojencov – Alfreda Pennywortha a poručíka Jamesa Gordona.

pjimage  7 Čítajte aj Aké filmové bomby nás čakajú? Pozrite si prehľad najočakávanejších snímok do začiatku leta

Pre svojich spoluobčanov sa stal jediným stelesnením pomsty. Keď sa sadistický vrah zameria na gothamskú smotánku, záhadné indície zavedú najväčšieho detektíva sveta do podsvetia, kde sa stretne s postavami ako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyleová.

Akonáhle vyplávajú na svetlo nepriestrelné dôkazy aj páchateľove desivé plány, musí Batman nadviazať nové vzťahy, usvedčiť hlavného podozrivého, potlačiť korupciu a stať sa symbolom nádeje Gotham City.

Po boku Batmana sa objavuje aj Catwoman v podaní Zoë Kravitz, Andy Serkis sa predstaví ako Batmanov komorník Alfred Pennyworth, Colin Farrell ako spomínaný superzloduch Penguin a Jeffrey Wright ako policajný šéf Gotham City James Gordan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #The Batman