Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo prinesie Svadba na prvý pohľad: Nevesta má vysnívaný ideál vzťah. Nájde ho?

Televízia Markíza v utorok večer ponúkne divákom ďalšiu, už tretiu epizódu, novej série šou Svadba na prvý pohľad. A pripravený je ďalší pár, ktorý sa postaví pred oltár a skúsi vybudovať si vzťah.

15.03.2022 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Nájde Mirka a Matej šťastie v televíznej šou?
debata (1)
Martin Hofmann a Viktor Dvorak Čítajte aj Päť najlepších politických filmov za posledné roky? Pozrite sa na ne

Druhá epizóda tejto šou zaznamenala nárast sledovanosti. Minulý týždeň v cieľovke 12 – 54 uhrala 6,7% sledovanosť s trhovým podielom 18,6%. Pri obrazovkách sedelo 300-tisíc divákov. Pre porovnanie, prvá epizóda bola na tom o čosi horšie, v komerčnej cieľovke získala 6,2% sledovanosť s podpriemerným trhovým podielom na úrovni 17,7%. Premiéra tretej série šou prilákala 287-tisíc divákov.

koláž, Aquaman, The Flash Čítajte aj Hrdinovia z DC Comics budú meškať. Fanúšikovia si znova musia počkať, niečo ale príde aj skôr

Zhovorčivý poľnohospodár Jozef a hanblivá motorkárka Janka majú svoj veľký deň za sebou a po prvej spoločne strávenej noci odleteli na medové týždne do krajiny plnej temperamentu – Mexika. Biely piesok, tyrkysové more a romantické západy slnka sú priam ideálnou kulisou na spoznávanie toho druhého. Bude svadobná cesta skutočne idylická alebo medzi nimi vzniknú prvé nezhody? Zároveň sa začnú objavovať aj prvé nezhody prvého páru.

Na svoje stretnutie pred oltárom medzitým čakajú pedagogička Mirka a záchranár Matej. Bude to vášnivé alebo neisté zoznámenie?

Windfall Kvapky Lily Collins Jesse Plemons Čítajte aj Filmové hity na Netflixe: K Projektu Adam pribudnú dve očakávané novinky, v ktorých pôjde do tuhého

Kto je kto v treťom páre?

Mirka pracuje ako sociálna pedagogička v materskej škole. Vzor ideálneho manželstva má vo svojich rodičoch, ktorí žijú v harmonickom vzťahu už tridsaťsedem rokov. Hľadá harmonický vzťah s ideálnym partnerom.

Matej je záchranár a operátor na záchrannej službe. Má za sebou dva nevydarené dlhšie vzťahy. Ako sám tvrdí, keď sa zamiluje, berie to až príliš vážne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Svadba na prvý pohľad