Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové hity na Netflixe: K Projektu Adam pribudnú dve očakávané novinky, v ktorých pôjde do tuhého

V jednom z nich hrá hlavná hrdinka z Emily in Paris, v ďalšom obľúbená švédska herečka Noomi Rapace.

13.03.2022 06:00
Windfall Kvapky Lily Collins Jesse Plemons Foto:
Jesse Plemons, Lily Collins a Jason Segel vo filme Kvapky (Windfall).
debata (1)

Po piatkovej premiére potenciálneho filmového hitu Projekt Adam, ktorý je pre Netflix v prvej polovici roka 2022 ťažiskovým titulom, sa na obrazovky dostanú ďalší horúci kandidáti na prvé miesta v rebríčku sledovanosti.

V týždni od 14. do 20. marca má Netflix dve horúce želiezka v ohni v rámci vlastných projektov.

Ide predovšetkým o americký psychologický triler Kvapky (Windfall) a švédsku akčnú postapokalyptickú drámu. Prečítajte si náš prehľad noviniek:

Kvapky

Od 18. marca

Po piatkovej premiérovej novinke Projekt Adam si Netflix veľa sľubuje aj od tohto filmu, do ktorého streamovací gigant zainvestoval. Hlavná hviezda seriálu Emily in Paris, Lily Collinsová sa objaví po boku dvoch hollywoodskych hereckých stálic (Jesse Plemons a Jason Segel) v novom psychologickom trileri Kvapky (Windfall).

Lupič (Jason Segel) sa po tom, čo ho prekvapí príchod manželského páru (Collinsová a Plemons), musí v zlomku sekundy rozhodnúť, ako zareaguje. Či utiecť alebo zostať a vydolovať od majetného páru ešte viac. Postupne sa ukazuje, že lupič neprišiel do tohto domu náhodne, že má s boháčom nevybavené účty. Vzájomné vzťahy medzi jednotlivými postavami sa postupne menia, aktéri taktizujú, ako zo situácie vykĺznuť.

Čierny krab

Od 18. marca

Hlavným ťahúňom švédskeho akčného trilleru z produkcie Netflixu, odohrávajúceho sa v postapokalyp­tickom svete zmietanom vojnou, je bezpochyby herečka Noomi Rapace.

Počas tuhej zimy sa šesť vojakov vydáva na tajnú misiu naprieč zamrznutým súostrovím, pričom riskuje svoje životy pri preprave záhadného balíka, ktorý by mohol ukončiť vojnu. Keď vstúpia na nepriateľské územie, netušia, aké nebezpečenstvá ich čakajú a komu – ak vôbec niekomu – môžu dôverovať. Ale pre rýchlokorčuliarku Caroline Edh (Noomi Rapace), z ktorej sa stala vojačka, je misia o niečom úplne inom…

Ruby záchranárka

Od 17. marca

Štátny policajt Dan (Grant Gustin) sníva o tom, že sa pripojí k tímu K-9 Search & Rescue, ale nikto mu nedá šancu. Pes z útulku Ruby sníva o tom, že bude mať domov, no dochádza mu nádej. Keď osud dá Dana a Ruby dokopy, je to ich neotrasiteľné puto, ktoré im pomáha čeliť ich doteraz najťažšej výzve. Na základe skutočného príbehu.

Marilyn má čierne oči

Od 15. marca

Vášeň pre jedlo dá dohromady dve tvorivé duše z psychiatrickej liečebne. Spoločně potom vdýchnu život reštaurácii, ale nájdu aj recept na uzdravenie? Talianska komediálna dráma, v ktorej hrajú Stefano Accorsi (Falošné vzťahy) a Miriam Leone (L’amore a domicilio).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #filmové premiéry