Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester a Nový rok na Jojke: Žiadne prevratné zábavné novinky nečakajte

Televízia JOJ sa na záver roka a začiatok toho nasledujúceho vyzbrojila klasickým zložením programu. Nič revolučné diváci čakať nemôžu. Rovnako ako Markíza, tak aj Jojka už niekoľký rok po sebe neinvestuje vyššie sumy do veľkolepých špeciálnych silvestrovských osláv. Aj s rokom 2021 sa rozlúči klasickým zložením programov, teda silvestrovským Inkognitom a hudobnou reláciou Všetko, čo mám rad.

15.12.2021 07:00
inkognito, silvester, Foto:
Jojka si opäť pripravila tradičné silvestrovské Inkognito.
debata (6)
FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Fantastické zvery opäť prichádzajú! Pozrite si nový trailer so slovenským dabingom

Posledný deň roka 2021 pojme Jojka v znamení zábavy! Teda, aspoň sa pokúsi. O 7:15 odštartuje komédiou Pomsta chlpáčov, po nej bude nasledovať multirepríza diváckeho hitu Sám doma. O pol jedenástej predpoludním dostane priestor zostrihový Česko Slovensko má talent – Silvester. Pôjde o stovku najlepších vystúpení. Krátko pred jednou popoludní odštartujú smršť zábavy Černí baroni. Poobedné vysielacie pásmo odštartuje o 14:50 repríza Silvestrovského Inkognita z roku 2019, naňho nadviaže, takisto, repríza z roku 2017 – Nikto nie je dokonalý – Silvester.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Pokračovanie Sexu v meste šokovalo! Prvá epizóda ovalila poriadnymi zvratmi

Od 19:00 odštartuje klasické spravodajské pásmo. Hlavný silvestrovský program odštartuje o 20:30 premiérové Silvestrovské Inkognito. O 22:20 nadviaže takisto premiérové vydanie šou Všetko, čo mám rád plná hudby a zábavy. Presne o polnoci čaká divákov Novoročný prípitok a následne sa rozbehne druhá vlna zábavy až do rána. Päť minút po polnoci odštartuje repríza silvestrovského Všetko, čo mám rád z roku 2019. Krátko po druhej nadránom sa objaví vo vysielaní Všetko, čo má Ander rád, pôjde o reprízu z roku 2018. O tretej ešte raz Jojka otočí vo vysielaní silvestrovské vydanie Nikto nie je dokonalý.

farma 13 Čítajte aj Top sledovanosť za štyri roky! Kontroverzne vnímané finále Farmy trhalo rekordy

Vysielanie prvého dňa roka 2022 odštartuje o 7:15 rozprávka pre deti Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel. Po nej bude nasledovať repríza, pre tých, ktorí nestihli si pozrieť cez Vianoce, Sám doma 2: Stratený v New Yorku. O 10:50 ponúkne rozprávku pre celú rodinu Ako vycvičiť draka, krátko po obede vtrhne na obrazovky Leonardo diCaprio ako Muž zo železnou maskou. O 14:50 príde na rad výborný film Hora medzi nami. O piatej popoludní divákom iste poteší uvedenie obľúbenej klasiky Soľ nad zlato.

silvester markíza 2021, adela, silvester, Čítajte aj Silvester a Nový rok na Markíze: Klasický zostrih zábavy a premiéra českej komédie

Prime-time na Nový rok otvorí premiéra ruského filmu Umenie pretekať v daždi. Zlatý retriever Enzo sa vďaka svojmu majiteľovi Dennymu, ambicióznemu pretekárovi Formuly 1, naučí, že techniky potrebné na pretekárskej dráhe sa dajú využiť aj v bežnom živote. Pomáhajú prekonávať prekážky a bojovať o vysnívané šťastie. Dojemný príbeh rodiny automobilového pretekára vyrozprávaný z pohľadu vtipného, zábavného a rozvážneho psa. Ritríver Enzo má úžasný prehľad o podstate ľudskej existencie a pomáha svojim majiteľom – pretekárovi Dennymu a jeho dcére Zoë – riešiť životné problémy a bojovať o svoje šťastie. Novoročné vysielanie uzavrú filmy More v plameňoch a Dom na konci ulice.

jozef mak, david hartl, Čítajte aj Silvester a Nový rok na RTVS: Najkvalitnejšia ponuka spomedzi všetkých staníc?

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Silvester #Nový rok #TV JOJ #Vianoce 2021 #rok 2022 #Mediaklik