Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester a Nový rok na Markíze: Klasický zostrih zábavy a premiéra českej komédie

Diváci televízie Markíza si už, zrejme, zvykli, že stanica už rezignovala na prípravy veľkolepejšej programovej ponuky na konci roka. Rozlúčka s rokom 2021 nebude iná. Opäť staví na klasický zostrih zábavy v podobe Chart Show, s ktorou vyplní celý večerný slot. Síce večerný program nazvala "Exkluzívny Silvester", no je otázne, či to diváci budú vnímať rovnako.

14.12.2021 07:00
silvester markíza 2021, adela, silvester, Foto:
Markíza celý silvestrovský program vyplní zostrihom zábavy toho najlepšieho z Chart Show, Superstar a 2 na 1.
debata (6)
jozef mak, david hartl, Čítajte aj Silvester a Nový rok na RTVS: Najkvalitnejšia ponuka spomedzi všetkých staníc?

Posledný deň v roku odštartuje česká klasika Honza málem králem, o 10:25 na obrazovky vtrhne animovaná komédia Angry Birds, nasledovať bude Pestúnka, o 13:50 Sám doma a bohatý, o 15:40 pobaví česká kultová komédia Slunce, seno a pár facek. Nebude chýbať ani Horná Dolná a od 19:00 príde na spravodajský blok.

Exkluzívny Silvester na Markíze prinesie to najlepšie nielen z obľúbenej Chart Show, ale tiež z ďalších populárnych šou SuperStar a 2 na 1. Diváci si budú môcť pripomenúť najvtipnejšie momenty, najkrajšie emócie, pamätné hudobné vystúpenia, či najatraktívnejších zahraničných hostí.

harry potter, Čítajte aj Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

Moderátorka Adela Vinczeová v štúdiu privíta hostí, ktorí rozhodne majú čo povedať k jednotlivým formátom, keďže sú ich neoddeliteľnou súčasťou – Juraja Čurného (hudobný expert a autor rebríčkov Chart Show), Dana Dangla (spoluautor a moderátor 2 na 1) a Mariána Čekovského (porotca SuperStar). Diváci sa môžu tešiť aj na naozaj originálne stvárnenie hitu Myslím, že môže byť od IMT Smile v podaní Mariána Čekovského, Adely Vinczeovej a Dana Dangla.

sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné české romantické komédie Líbáš jako Bůh (20:30) a Líbáš jako ďábel (23:10). Silvester na Dajto sa tradične ponesie v znamení akcie a dobrodružstva vďaka filmom Neľútostný pomstiteľ (20:30) a Justice League (22:30).

Mortal Kombat Čítajte aj Milujete akčné trháky? Pozrite sa, ktoré sa nedávno dostali na HBO Go

Hlavný večerný program 1. januára bude tvoriť premiéra českej komédie Bábovky. Markíza si zvolila stávku na istotu, práve nové české komédie počas sviatočných dní stabilne prinášajú nadpriemernú sledovanosť. Príbehy hrdinov romantickej komédie Bábovky ukážu, že niektoré stretnutia môžu navždy zmeniť život. Všetci sme totiž prepojení. Vzťahmi, prácou, náhodami, nenávisťou či láskou. Sme súčasťou komplikovanej siete, utkanej z emócií, medzi ktorými nechýba humor, irónia, bolesť, napätie a pochopiteľne láska a vášeň. Bábovky popisujú súčasné partnerské a rodinné vzťahy, ukazujú zábavné a trefné situácie z každodenného života, ktoré pozná a prežíva každý z nás.

O 22:30 bude nasledovať romantická komédia Ako zbaliť milionára.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Silvester #TV Markíza #televízia Markíza #Vianoce 2021