Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Masaker v Superstar, budú aj slzy! Porota musí povyhadzovať obrovské talenty

Posledná fáza Supervýberu sa začína! Semifinále má obmedzený počet miest! Nepremeškajte novú epizódu Superstar už v piatok na Markíze!

05.11.2021 07:00
superstar, Foto:
V piatok večer sa rozpúta boj o semifinále!
debata (1)
šou, show, koncert, zábava, predstavenie, divadlo, reality šou, Čítajte aj Markíza chystá šou, aká na Slovensku nebola! Toto by vás ani vo sne nenapadlo...

Dokáže Superstar prilákať divákov v emočne vybičovaných epizódach? Minulý týždeň zažila spevácka šou nelichotivý vývoj sledovanosti, keď sa nečakane prepadla na svoje sezónne minimu. Minulotýždňovú epizódu pozeral iba 323-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahla Superstar iba 6,2% sledovanosť s trhovým podielom iba 20,5%. Súboj o semifinále môže byť dobrým lákadlom. Čo všetko sa udeje v tohtotýždňovej epizóde? Bude toho naozaj veľa!

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Nekompromisná bodka za televíznou legendou! Markíza pre nezáujem ruší...

V prvom rade sa štáb, porota, ale aj súťažiaci presunú na nové miesto. Z Máchovho jazera sa boj o ďalší postup bude odohrávať v atraktívnych priestoroch starej čističky v pražskom Bubenči. Nádejné spevácke hviezdy čaká ťažká skúška, budú spievať svetoznáme duety. Diváci si prídu na svoje a porotu čakajú krušné chvíle. Z top 50 spevákov a speváčok musia nemilosrdne poslať domova až 30 z nich! Cesta do semifinále šou bude nervydrásajúci!

tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte aj Maštalír nakrúca nový seriál! A na Slovensku to nie je...

A pre niekoho bude nervydrásajúci príchod na scénu, najmä pre tých, ktorí majú fóbiu z pavúkov. V prípade Dominique Alagiovej a Martina Probošta dráma prekvapivo neprebiehala počas hodnotenia poroty, ale pri odchode od nej. To si totiž Dominique všimla na podlahe obrovského pavúka. Toho šiel neohrozene preskúmať Leoš Mareš, ktorý akonáhle videl jeho veľkosť, spomenul si, že má arachnofóbiu. Nakoniec celú situáciu nekompromisne vyriešil Paľo Habera.

Pozrite si exkluzívnu ukážku z najnovšej epizódy Superstar! Kto všetkých zachránil pred pavúkom?

Video

Aby súťažiaci zbytočne neplytvali drahocenným časom a skutočne sa na svoje vystúpenia pripravovali dňom i nocou, štáb SuperStar sa rozhodol, že im s radosťou pomôže a usporiada skorý budíček. Preto sa okolo pol šiestej ráno vydal na hotel, kde sú súťažiaci ubytovaní, aby ich prebudil a vyzval k dôležitému tréningu.

morbius-jared-leto Čítajte aj Toto bude riadne drsné... Pozrite sa, ako sa známy herec mení na krvilačného upíra

Štefanovi Růžičkovi sa najprv z postele vôbec nechcelo, ale nakoniec sa obliekol a vydal sa prebudiť svoju parťáčku Sabinu Ulmanovú. A zvolil na to skutočne netradičné riešenie. Rozhodol sa jej pri dverách pustiť hlasnú sirénu. Ako tento jeho „ohľaduplný“ budíček videli ďalší hostia hotela, nevieme, ale nadšení najskôr neboli.

Táto epizóda prinesie naozaj mimoriadne kvalitné spevácke výkony! Pozrite si jeden z nich v exkluzívnej ukážke. Porota bola uchvátená!

Video

Nová epizóda Superstar štartuje už v piatok večer o 20:30 na Markíze!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza