Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza chystá šou, aká na Slovensku nebola! Toto by vás ani vo sne nenapadlo...

Televízia Markíza chňapla po unikátnom svetovom zábavnom hite, ktorý na obrazovky môže priniesť konečne originálnu zábavu pre celú rodinu. Markíza opäť spája sily so sesterskou Novou a vytvorí federálnu verziu relácie. Prichádza šou Lego Masters!

05.11.2021 07:00
debata (1)
Na jar 2022 vtrhne na slovenské televízne... Foto: TV Markíza
lego masters, Na jar 2022 vtrhne na slovenské televízne obrazovky unikátna zábavná šou Lego Masters! Markíza hľadá účinkujúcich.

Ide o celosvetovo úspešný formát, ktorý vytvorili spoločnosti Tuesday’s Child Television a The Lego Group, debutoval v auguste 2017 vo Veľkej Británii. Odvtedy ho s obrovským úspechom adaptovalo už 16 vysielateľov naprieč Európou, USA, Austráliou aj Áziou, pričom táto československá verzia bude 17-tou v poradí. Pričom diváci túto šou uvidia už počas nadchádzajúcej ja­ri.

morbius-jared-leto Čítajte aj Toto bude riadne drsné... Pozrite sa, ako sa známy herec mení na krvilačného upíra

Súťažiace dvojice bez vekového obmedzenia si v šou otestujú svoju predstavivosť, kreativitu, originalitu a rýchlosť v boji o titul najtalentovanejších amatérskych staviteľov Lega na Slovensku a v Česku. V každej epizóde bude ich úlohou za pomoci obrovskej zásoby dielikov slávnej stavebnice vytvoriť výnimočné dielo podľa určeného zadania, ktorým čo najviac ohromia porotu. Nebudú však mať k dispozícii žiaden návod, využiť tak musia výlučne svoju vlastnú fantáziu a staviteľskú zručnosť.

superstar, Čítajte aj Zdecimovaná Superstar na kolenách: Takto nízko už veľmi dlho nebola

Iba autorov tých najviac nápaditých, technicky dokonalých a unikátnych výtvorov z kociek Lega posunú porotcovia do ďalších kôl. Len jeden pár však bude vo veľkolepom finále korunovaný za víťaza a okrem prestížneho titulu Lego Masters si zo šou odnesie aj atraktívnu finančnú výhru.

„Lego Masters je globálny televízny hit a náš produkčný tím plný skúsených profesionálov urobí všetko pre to, aby si podmanil aj divákov na Slovensku a v Česku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova. „Nielen fanúšikovia Lega budú touto šou už na jar 2022 nepochybne uchvátení, keď budú so zatajeným dychom sledovať, čo všetko dokážu vytvoriť slovenskí a českí stavitelia,“ dodala.

tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte aj Maštalír nakrúca nový seriál! A na Slovensku to nie je...

Televízia spustila vo svojom vysielaní kastingovú kampaň, všetci zábavychtiví majstri Lega sa môžu prihlásiť a ukázať dvom krajinám, čo v nich je!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Lego Masters