Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nával nových postáv do obľúbeného lekárskeho seriálu nekončí: Jojka opäť prekvapuje!

Siedma séria Nemocnice privíta nové postavy, ktoré ešte viac zatrasú dejom.

26.09.2023 06:00
nemocnica, svátková, Foto:
Vlastina Svátková prichádza do jojkárskej Nemocnice.
debata
Tesco Čítajte aj Tesco rozširuje obľúbenú službu pre ďalších zákazníkov. Dostupná bude v nových lokalitách

Nemocnica sa vrátila pred pár týždňami na obrazovky Jojky s najväčším počtom nových postáv, ktoré už naplno rozohrávajú svoje seriálové osudy. Diváci sú svedkami zaujímavých dejových zvratov. Fanúšikov potešil príchod hercov: Juraja Loja, Ľuboša Kostelného, Róberta Jakaba a Barbory Švidraňovej. K nim sa pripojili noví lekárski stážisti v podaní mladých tvárí: Jerguš Horváth, Krištof Tobias, Kristián Baran, Sandra Lasoková.

Sad Janka Kráľa, gastroprevádzka Čítajte aj Bývalý erotický salón v Sade J. Kráľa hľadá nájomcu. Bratislava vyhlásila verejnú súťaž

Primár Balogh (Alexander Bárta)má na krku obvinenie z obťažovania modelky, Noel (Noel Czuczor) spolu s Denisou (Eva Mores) riešia adopciu malej Kamilky. Manželstvo lekárskeho páru Turčanovcov (Dominika Morávková a Tomáš Turek) sa otriasa v základoch a v mnohých nemocničných kauzách majú prsty noví lekári a mladí medici. Konečne spoznáme manželku doktora Révaya (Juraj Loj), ktorú nerada vidí vrchná sestra Beáta (Barbora Švidraňová). K zdravotným sestrám pribudne už o pár dní aj šarmantný a zábavný zdravotný brat Noro (Braňo Deák).

Braňo Deák do Nemocnice nastúpi už začiatkom... Foto: TV JOJ
deák, nemocnica, Braňo Deák do Nemocnice nastúpi už začiatkom októbra.
noviny, časopisy Čítajte aj Denníkom dominuje bulvár, časopisom Plus 7 dní a Záhradkár. Predaj tlače však naďalej klesá

Kto pribudne?

Pani Helga Révayová (Vlastina Svátková) je šľachtičná z rodu Von Hohenzollern a celý jej oficiálny život sa podriaďuje pôvodu. Všetko musí byť správne a nalinajkované, manželstvo vzorné, deti vychované, študujúce na súkromných školách. Dohodnutý vzťah z rozumu však ani jednému z manželov šťastie nepriniesol. A pani Révayová skrýva pod povrchom mnohé tajomstvá, ktoré postupne vychádzajú na povrch.

ako to bolo dalej, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Fantastická správa: Sex v meste rozhodne nekončí, tretia séria je na ceste!

Do tímu nečakane nastúpi šarmantný a vždy zábavný zdravotný brat Norbert Winter. Všade bol, všetko videl, všetko vie a je zásadne vždy tým, kým potrebuješ, aby bol. Teraz sa po 10 rokoch úspešnej zdravotníckej kariéry v Anglicku vracia na Slovensko a snaží sa zaplatiť nevyrovnané účty. Pozorný divák sa zamyslí a rýchlo pochopí, s ktorou postavou z nášho seriálu má Noro tých nevyrovnaných účtov najviac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Braňo Deák #seriál Nemocnica