Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tesco rozširuje obľúbenú službu pre ďalších zákazníkov. Dostupná bude v nových lokalitách

Členovia Tesco Online Clubu môžu využívať službu bez poplatkov.

25.09.2023 06:00
Tesco Foto:
debata

Tesco sprístupňuje obľúbenú službu Online nákupy do ďalších lokalít. Dovoz nákupov už môžu využívať obyvatelia Dunajskej Stredy a okolia, ktorým bude online objednávky pripravovať a rozvážať priamo hypermarket Tesco v Dunajskej Strede.

pán profesor, Čítajte aj Markizácky seriál v skvelej forme: Stal sa najsledovanejším programom dňa

Služba Tesco Online nákupy bude dostupná pre 100-tisíc zákazníkov v lokalite s rozlohou 864 štvorcových kilometrov. Vďaka rozšíreniu služby budú môcť online nakupovať potraviny aj obyvatelia z Veľkého Medera, Tomášikova, Jahodnej pri Dunajskej Strede, Dolného Štálu, Čiližskej Radvane, Trhovej Hradskej, Ohrád a Sapu.

Foto: Tesco
Tesco Online nákupy

Zákazníci si môžu vybrať doručenie nákupu priamo k dverám alebo si môžu svoju online objednávku vyzdvihnúť priamo v obchode prostredníctvom Klikni+Vyzdvihni. Obyvatelia Dunajskej Stredy a okolia môžu využívať aj veľmi užitočnú možnosť doručenia svojho online nákupu v deň objednania v časoch od 8.00 do 22.00 hodiny.

„Popularita nakupovania prostredníctvom Tesco Online nákupov neustále rastie a možnosť nakupovať z pohodlia domova využíva čoraz viac ľudí. Teší nás, že sa nám úspešne darí rozširovať a zrýchľovať prípravu a doručovanie online nákupov našim zákazníkom. Vďaka rozšíreniu oblasti v Dunajskej Strede bude služba dostupná aj pre obyvateľov žijúcich v okolitých obciach a dedinách,“ hovorí Martin Bulla, prevádzkový riaditeľ Tesca na Slovensku.

Pohodlné a jednoduché online nakupovanie je už k dispozícii pre viac ako 3,4 milióna obyvateľov na celom Slovensku. Zákazníci si môžu vybrať z viac ako 13-tisíc produktov za rovnaké ceny ako v kamenných obchodoch Tesco. Pri online objednávkach majú rovnako dostupné zľavy s vernostným programom Clubcard. Členovia Tesco Online Clubu navyše môžu využívať doručenie nákupu bez poplatkov a množstvo ďalších výhod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tesco #online nákupy