Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fantastická správa: Sex v meste rozhodne nekončí, tretia séria je na ceste!

Streamovacia služba HBO Max oficiálne potvrdila objednávku tretej série diváckeho hitu Ako to bolo ďalej..., voľného pokračovania Sexu v meste.

25.09.2023 06:00
ako to bolo dalej, and just like that, sex v... Foto:
Ako to bolo ďalej sa vráti s treťou sériou.
debata

Jedenásťdielna druhá séria mala premiéru 22. júna a skončila sa 24. augusta na HBO Max. Potvrdenie produkcie nových epizód prišlo tesne pred samotným finále, v ktorom sa v krátkej scéne objavila herečka Kim Cattrall, aby si zopakovala úlohu Samanthy Jonesovej.

Frasier, Čítajte aj Fanúšikovia kultového seriálu pozor! Toto bude najväčšia premiéra jesene

Sarah Aubrey, VP pre pôvodný obsah spoločnosti Max hovorí: „Je nám potešením oznámiť, že od uvedenia 2. série sa seriál AKO TO BOLO ĎALEJ… radí na prvé miesto v rebríčku Max Original a je doposiaľ najsledovanejším vracajúcim sa seriálom Max Original. Gratulujeme producentovi Michaelovi Patrickovi Kingovi a jeho skvelému tímu scenáristov, producentov, hercov a štábu, ktorí nás aj po 25 rokoch očarujú dynamickými priateľstvami a pútavými príbehmi. Nemôžeme sa dočkať, keď diváci uvidia, kam tretia séria zavedie našich obľúbených Newyorčanov.“

Tretia séria by sa mohla dostať k divákom v závere roka 2024 alebo začiatkom roka 2025.

Kaufland Čítajte aj Na Slovensku vyrástla predajňa budúcej generácie. Namiesto betónu je postavená z dreva

Druhá séria obľúbeného seriálu, v ktorom sa popri stáliciach z pôvodného seriálu objavilo kopec nových charakterov, bola označovaná ako svieža oddychovka počas leta. Najviac zarezonovalo samotné finále.

Scenár finále len podčiarkol dôležitosť jednej scény, v ktorej Carrie a Samantha spolu telefonovali. Carrie uzatvárala veľkú životnú etapu. Opúšťa miesto, ktoré si fanúšikovia nikdy nemysleli, že opustí. Svoj pôvodný byt. Robí kráľovskú večeru pre svojich najbližších, aby s miestom, v ktorom prežila celý svoj dospelý život rozlúčila.

Václavské námestie Čítajte aj Pražský Václavák bude o pár rokov vyzerať úplne inak. Po 40 rokoch sa na námestie vrátia...

Lenže, ako sa ukázalo, pri stole mal sedieť ešte niekto. A to Samantha, ktorá by neváhala preletieť oceán, aby bola jednu noc so svojimi priateľmi. Finále teda dalo jasne najavo, že ich staré seriálové spory sú zažehnané. Nič to však nemení na fakte, že Samantha zostáva v Londýne.

Samanthe zabránilo počasie, aby sa dostala do New Yorku, chcela sa takisto rozlúčiť s ikonickým miestom, kde všetky štyri priateľky prežili svoje pády, ale aj vzlety. „Miranda a Charlotte mi o všetkom povedali, chcela som ťa prekvapiť. Je to tvoj byt, chcela som mu prejaviť úctu,“ hovorí Samantha. Carrie ju dala na odposluch a Samantha nezostala nič dlžná svojej povesti a rozlúčila sa s ním na diaľku a po svojom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #HBO Max #And Just Like That #Ako to bolo ďalej