Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia kultového seriálu pozor! Toto bude najväčšia premiéra jesene

Roky sa o tom špekulovalo, čoskoro sa to naozaj stane realitou.

22.09.2023 06:00
Frasier, Foto:
Záber z nového pokračovania Frasiera.
debata
Václavské námestie Čítajte aj Pražský Václavák bude o pár rokov vyzerať úplne inak. Po 40 rokoch sa na námestie vrátia...

Kultový seriál Frasier sa naozaj vracia. Už 12. októbra bude mať premiéru jeho voľné pokračovanie s vybranými hlavnými hviezdami z pôvodného seriálu, fanúšikovia sa však tešiť na viacero noviniek, ktoré rozhodne prekvapia. Nové časti budú dostupné na streamovacej platforme Paramount+, ktorej obsah je u nás dostupný na SkyShowtime. Nie je teraz známe, či nové časti budú hneď dostupné aj na Slovensku.

Peter Núñez Čítajte aj Bude zo známeho producenta mediálny magnát? Na Slovensku chce konzervatívnu televíziu po vzore Fox News, ktorú „preslávil“ Donald Trump

Najdôležitejšou správou je, že herec Kelsey Grammer je späť v plnej paráde. A ako hostia vystúpia viaceré známe tváre. Ako napríklad Roz. Herečka Peri Gilpin sa objaví v jednej epizóde z desaťdielnej návratovej série. Pre mnohých to bude akoby dvanásta séria, pre novú generáciu divákov to však prvá.

Takto vyzerá nový Frasier Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Záber z nového pokračovania Frasiera.

Ako bude vyzerať nová séria? Frasier sa po rokoch bude sťahovať. Opustí ikonickú siluetu Seattlu a presťahuje do Bostonu za svojím synom Freddym, s ktorým má komplikovaný vzťah. Práve dynamika otca a syna bude hlavným pilierom nového pokračovania. Tvorcovia Frasiera vysunú do nepríjemnej situácie, keď sa pokúsi zblížiť so svojím 30-ročným synom, čo pôjde ruka v ruke do protipólu s jeho vzťahom s otcom, s ktorým mal až dojemné prepojenie.

Takto vyzerá nový Frasier Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Záber z nového pokračovania Frasiera.
Voda spieva Čítajte aj Programy RTVS ako na hojdačke: Náhrada za Milujem Slovensko je úspešne späť, nová šou je po troch častiach prepadákom

Tvorcovia nezabudnú ani na herca Johna Mahoneyho alias Martina Cranea, ktorý zomrel v roku 2018. Bude neodmysliteľnou súčasťou nového pokračovania. Producenti nechcú prezradiť dojemný odkaz na Martina, avšak skalní fanúšikovia budú mimoriadne spokojní. Aby toho nebolo málo, bar, do ktorého bude Frasier v Bostone chodiť sa bude volať U Mahoneyho.

Sklamaním je fakt, že v seriáli sa neobjaví Frasierov brat Niles, avšak takisto by mal byť spomenutý v deji. Hovorí sa, že herec David Hyde Pierce odmietol ponuku vrátiť sa do seriálu.

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993–2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier