Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šok pre divákov tesne pred štartom novej série: Maštalír opúšťa markizácky seriálový hit

Zvesti, ktoré sa šírili od jari sa napokon potvrdili. Diváci prídu o postavu Tomáša Maštalíra v diváckom megahite Dunaj, k vašim službám.

07.08.2023 06:00
dunaj, maštalír, Foto:
Tomáš Maštalír sa neobjaví v tretej sérii Dunaja.
debata
streamovacie služby, televízor, ovládač Čítajte aj Tieto seriály skončili s hanbou na chvoste: Hľadanie najlepšieho slovenského pokračuje!

Počas jarného vysielania sa z Dunaja stal doslova megahit. S pribúdajúcimi epizódami pribúdali aj diváci, napokon seriál porazil aj jojkársku Nemocnicu a stal sa najsledovanejších titulom na trhu. Finále druhej série nechalo divákov v značnej neistote. Viaceré dejové zápletky vygradovali a tvorcovia si ponechali naplno otvorené dvere pre tretiu sériu, ktorá odštartuje už čoskoro na Markíze. Zastrelil Walter milenku Evu? Čo bude s postavou Leopolda, ktorý pocítil cit v nohách?

ahsoka, star wars, Čítajte aj Seriálový august: Začiatok konca sveta pokračuje a ďalšie neodolateľné televízne kúsky

Fanúšikovia dostanú odpovede už o niekoľko týždňov. Kým sa tak stane, tak televízia Markíza má pre nich nepríjemnú správu. Dunaj opúšťa prvá hlavná postava a ide o silné herecké meno. Z deja tretej série sa vytratí Tomáš Maštalír alias Leopold Kučera. Počas prvých dvoch jarných sezón si zahral zodpovedného syna, ktorý sa mal stať riaditeľom obchodného domu. Po nehode na koni, po ktorej ochrnul o jeho schopnostiach viesť prestížny obchodný dom pochybovala nielen jeho matka, ale aj intrigánska sestra, ktorá si zaumienila, že sa ho zbaví.

televízia, televízor Čítajte aj Kauza vypnutia českých staníc graduje: Orange žiada ich odstránenie, bitka medzi operátormi pokračuje

Už to vyzeralo, že Leopold nájde svoje šťastie, po boku svojej opatrovateľky, napokon jeho sestra zariadila, aby podľahla inému a Leo napokon pocítil cit v nohách. Rozhodol sa, že opustí rodinu a pôjde na dlhodobé liečenie, aby sa konečne znova postavil na nohu a vrátil sa tak do plnohodnotného života. Práve táto zápletka bude pre Maštalírovu postavu konečná. Aspoň na nejaký čas.

Tomáš Maštalír končí v seriáli Dunaj, k vašim... Foto: TV Markíza
dunaj, dunaj k vašim službám, Tomáš Maštalír končí v seriáli Dunaj, k vašim službám.

„Je pravda, že Tomáš Maštalír sa v novej sérii neobjaví. Leopold Kučera, ktorého stvárňuje, odíde na liečenie. To však neznamená, že zo seriálu definitívne odchádza. Osud jeho postavy zostáva otvorený. Diváci sa však od jesene môžu tešiť na Tomáša Maštalíra v TV Markíza v novej sérii Pána profesora, kde stvárňuje hlavnú úlohu,“ potvrdila televízia pre Plusku.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Koniec tajnostiam: Markíza odhalila hlavnú jesennú šou. Zabudnite na Superstar alebo Tvár...

Sama televízia zároveň potvrdzuje, že tvorcovia zámerne vytvorili zvrat v deji, aby mohol herec odísť a zároveň sa mohol neskôr vrátiť a jeho postava dostane nový potenciál.

Nie je tajomstvom, že Tomáš Maštalír je v ostatnom období mimoriadne vyťažený. Nakrútil viacero filmov, ktoré v blízkom čase dostali alebo ešte len dostanú do kina. Zároveň naďalej bude účinkovať v komediálnom seriáli Tomáš a Diana pre Jojku, tá potvrdila nakrúcanie premiérových epizód. Navyše finišuje produkcia piatej série Pána profesora, ktorá vtrhne na obrazovky Markízy už začiatkom septembra. Diváci ho môžu vidieť aj v seriáli Matematika zločinu na Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám #televízna sezóna 2023/2024