Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka potvrdila nakrúcanie nového seriálu: Kvôli nemu odišla Pocisková z Nemocnice

Televízia JOJ sa púšťa do ďalšieho seriálového projektu, ktorý by sa mohol dostať do vysielania už v roku 2024.

20.07.2023 06:00
ranč, pocisková, Foto:
Jojka chystá nový seriál Ranč s hviezdami seriálu Nemocnica.
debata
Matthias Settele Čítajte rozhovor Šéf televízie Markíza: Za úspechom stojí jeden tím, jedna vášeň. Ja som bol len dirigentom veľkého orchestra

V júni zverejnila informáciu o adaptácii zahraničného formátu – Call My Agent (Vytoč môjho agenta). Česko-slovenská adaptácia Call My Agent je postavená na netradičnom obsadení, skvelej réžii a perfektnom scenári, rovnako ako jej francúzsky náprotivok, ktorý nazbieral množstvo ocenení a desiatky nominácií po celom svete – získal Glóbusy za najlepší televízny film a najlepšieho herca, má Emmy za najlepšiu komédiu a množstvo medzinárodných cien filmových a televíznych kritikov.

rusovce, kastiel, Čítajte aj Ožíva príbeh kaštieľa v Rusovciach. Začne sa konečne rekonštrukcia chátrajúcej pamiatky?

To však nie je všetko! Jojka pripravuje nový dlhodobý seriál, ktorý by mohol nahradiť Nemocnicu. Prípravy novinky Ranč sa výrazne posunula vpred, keďže herečka Nela Pocisková ohlásila odchod z lekárskeho seriálu. Dôvod je jasný, bude hlavnou postavou v Ranči.

Matthias Settele Čítajte aj Končiaci riaditeľ Markízy: Dosiahli sme toho naozaj veľa. Nastal čas posunúť sa ďalej

„Postava obľúbenej doktorky Vargovej odchádza zo seriálu Nemocnica, pretože je tehotná. Herečka Nela Pocisková však v televízii JOJ nekončí. Prijala ponuku do pripravovaného seriálu Ranč a pre novú postavu už dlhšiu dobu trénuje jazdu na koni. Seriál pochádza od kreatívnej producentky Danice Hričovej, ktorá stojí aj za mimoriadne obľúbeným seriálom Nemocnica. Jeho nakrúcanie začne už čoskoro,“ potvrdila pre Mediaklik Katarína Nosková, PR manažérka televízie JOJ.

Hollywood Čítajte aj Hollywoodske štúdiá ponúkli hercom miliardu dolárov. Ako na tento návrh zareagovali štrajkujúci umelci?

O čom bude Ranč?

Rodinná sága o ženskej sile, predsudkoch, odvahe i prijatí seba samého. Rodina drsnej a hrdej Zity Zemanovej potrebuje udržať Ranč a celý statok so vzácnymi koňmi nad vodou. Jediná šanca, ako znovu oprášiť lesk rodiny, je vrátiť sa k ťažbe zlata a drahých kovov v opustených baniach, ktoré im už dlho patria. Na scénu ale prichádza rodina Zitinej nenávidenej rivalky, dávnej „bosorky“ Anny.

Stačí jeden deň bagrovania a z ospalých baní sa vynára nebezpečné tajomstvo s temnou zápletkou. Stačí jedno stretnutie Anninej vnučky Nely so Zitiným vnukom Ondrejom a z minulosti sa začnú vynárať pochované tajomstvá kamarátov z mladosti. Stačí jeden seriál a zažijeme príbehy o sklamaní, vášni, zrade, hriechu, odpustení, no hlavne o láske.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #TV JOJ #seriál Nemocnica #seriál Ranč #televízna sezóna 2023/2024