Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už to vyzeralo tak, že tento slovenský seriál je prekliaty: Teraz sa konečne dočká premiéry

Pôvodne seriál Víťaz nakrútilo HBO ako prvý slovenský seriál tejto stanice, napokon ho uvedie iná platforma.

23.05.2023 06:00
víťaz, hajdu, chýlková Foto:
Seriál Víťaz bude mať na SkyShowtime premiéru už 19. júna.
debata
Sad Janka Kráľa Čítajte aj Sad Janka Kráľa čaká obnova. Bratislava vyhlásila súťaž na jeho zveľadenie a rozvoj

Po novom sa komplikovaná cesta seriálu Víťaz uzavrie na streamovacej platforme SkyShowtime. Odliv pôvodnej tvorby pod hlavičkou HBO Max je následkom spájania dvoch gigantov, štúdio Warner Bros. a Discovery. Vznikla nástupnícka spoločnosť Warner Bros. Discovery, pod ktorú patrí aj streamovacia služba HBO Max, v Európe čoskoro iba Max. HBO v rámci výrazného šetrenia dalo stopku pôvodnej tvorbe naprieč Európou. Hotové tituly, medzi ktoré patril aj Víťaz si musel nájsť nový domov, čoho následkom bol aj ich odpredaj konkurencii SkyShowtime., čoho následkom bol aj ich odpredaj konkurencii SkyShowtime.

TV Markíza, logo Čítajte aj Markíza odložila štart novej televízie o rok, poistila si však tri názvy. Ktoré sú to?

Po novom dostanú prevzaté seriály nálepku SkyShowtime Originals. Pre slovenské publikum je to o to dôležitejšia správa, že realizácie sa dočká úplne prvý slovenský seriál, ktorý vznikal pre HBO Max.

Generálny riaditeľ SkyShowtime Monty Sarhan povedal: „SkyShowtime sa venuje Európe a sme hrdí na to, že na našich trhoch spúšťame originálne programy. Premiéra takého robustného a pôsobivého balíka 10 pôvodných seriálov v našom prvom roku je pre novú streamovaciu službu prakticky neslýchaná. SkyShowtime, ako domov pre niektoré z najpôsobivejších exkluzívnych programov – predstavujúce to najlepšie z Hollywoodu a regiónu – a výnimočnú ponuku filmov, je odhodlaný prinášať zákazníkom v celej Európe ponuku prémiového obsahu za skvelú cenu.“

geissenovci, Čítajte aj Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou: Mladé Geissenky konečne dačo pochválili. Ako sa rozlúčili so Slovenskom?
Prvé zábery zo seriálu Víťaz Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Víťaz z dielne Skyshowtime.

Víťaz je rodinná komédia, ktorá rozpráva príbeh Viktora Hudáka (Ady Hajdu), fiktívneho premiéra malej európskej krajiny, ktorý končí svoju kariéru v politike a vracia sa do každodenného života. Keď však jeho nástupca radikálne prevráti všetky zásady, ktoré budoval celý život, rýchlo si uvedomí, že byť expremiérom má veľmi malú silu.

nikol, Čítajte aj Potvrdené! Američania uvidia hviezdny seriál, ktorý nakrútila aj Markíza

V snahe ukázať, že je stále relevantný, sa snaží zintenzívniť a prevziať vedenie doma, kde žije so svojou manželkou a tromi dcérami. Ale keďže bez nich strávil takú dlhú dobu a nemal ani poňatia o tom, ako funguje skutočný svet, nachádza rodinu, ktorá si už dávno zvykla žiť bez neho, a skupinu žien, ktoré sú oveľa lepšie ako všetky politické oponentky, ktorým čelil počas kariéru premiéra. V seriáli účinkuje aj Ivana Chýlková a Milan Ondrík.

Víťaz bude mať premiéru na SkyShowtime už 19. júna!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Víťaz #televízna sezóna 2022/2023 #SkyShowtime