Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci hromadne pri obrazovkách: Vyniesli tento seriál na televízny piedestál

Markíza sa chváli sledovanosťou svojej historickej ságy. Najnovšia epizóda má na konte nový rekord.

27.04.2023 06:00
dunaj, svarinská, Foto:
Dunaj má na konte nový rekord.
debata
práca, pracovný pomer, výpoveď, zamestnanec Čítajte aj Prieskum: Na Slovensku sa žije zle, myslia si dve tretiny Slovákov a Sloveniek

Dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám v utorok 25. apríla 2023 si na konto pripísal ďalšie jasné víťazstvo a dokonca prekonal všetky doterajšie rekordy od svojho štartu v januári 2023. V oboch hlavných cieľových skupinách porazil Nemocnicu na Jojke a stal sa tak absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Pravidlá mojej ženy Čítajte aj Katastrofálna sledovanosť: Takto si RTVS zdecimovala novú reláciu za pár týždňov

Utorková jedenásta premiérová epizóda 2. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla rekordný rating 8,3% a rovnako aj doposiaľ najvyšší podiel na trhu 27,9%. Seriál pritiahol k obrazovkám rekordných 477-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v čase vysielania zasiahla až 597-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

star trek, discovery, Čítajte aj Nad ďalšou silnou seriálovou značkou sa zmráka: Definitívny koniec po piatich sezónach!

Silnou jednotkou na trhu v čase vysielania bol aj nasledujúci český kriminálny seriálový hit Policie Modrava. Siedma epizóda 1. série si pripísala rating 4,1% a trhový podiel 22,1% v cieľovej skupine 12 54.

Rostic's Čítajte aj Známy fastfood znova otvára v Rusku reštaurácie. Mení svoj názov, menu však zostáva

Mama na prenájom si v utorok pripísala rating 6,6% a nadpriemerný trhový podiel 30,2% v cieľovej skupine 12 – 54. V rebríčku sledovanosti predstihol z tretieho miesta nielen konkurenčnú šou Bez servítky, ale aj večerný seriál Nemocnica.

Túto epizódu Mamy na prenájom sledovalo 420-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania mala Mama na prenájom dosah až na 533-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám