Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčší seriálový psychopat sa ešte raz vráti: Hit od Netflixu ponúkne poslednú sériu

Seriálový hit smeruje k svojmu záveru, kým sa stane, tak si diváci budú musieť počkať. Vyzerá to tak, že do roku 2025.

07.04.2023 06:00
you, Foto:
Netflix predĺžil jeden zo svojich hitov You na finálovú piatu sériu.
debata
hriešny tanec, Čítajte aj Veľká noc sa začína: Čo ponúknu televízie počas sviatočného dňa?

Joe Goldberg nepovedal posledné slovo! Nedávno odvysielaná štvrtá séria na Netflixe nebude posledná. To však nikto ani nečakal. Seriál You patrí medzi top hity streamovacieho gigantu a preto prišlo neprekvapivé predĺženie na piatu sériu. Práve pripravovaná séria bude už naozaj posledná. Diváci ju najskôr uvidia až v roku 2025.

dunaj, Čítajte aj Experiment Markízy naplno vyšiel: Toto je nový najsledovanejší seriál na Slovensku...

Psychopatický stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) po troch sezónach kompletne zmenil svoj život. Nová identita, nová krajina, nový kontinent! Za konci trojky, keď sa vysporiadal so svojou menej vyšinutou manželkou Love, a zabezpečil, aby ich syn vyrástol v normálnej rodine a nafingoval vlastnú smrť, môže začať s čistým štítom. Teda, je hnaný túžbou po svojej ďalšej osudovej láske Marienne, ktorá pred ním utiekla.

druhá šanca, Čítajte aj Megaúspešná Druhá šanca smeruje do USA! Neuveríte, čo Američania spravia s hlavným hrdinom

Vymyslel si novú identitu, profesora Jonathana Moora. Jeho posadnutosť zostáva, no čaká ho skupina úplne nových postáv, ale aj reálií. Európa nie je Amerika.

Štvrtá séria v sebe skrývala veľký reštart. Joe sa zmenil, doprial si „európske prázdniny“, nechce vraždiť, chce žiť obyčajným životom. Lenže nemôže. Smrť ho prenasleduje na každom kroku. Dostáva sa do kruhu mladých zbohatlíkov, ktorí si užívajú moc a peniaze a zrazu sa medzi nimi objaví iný vrah. Ten dokonca vie pravú identitu Joea a snaží sa ho prinútiť, aby prešiel na jeho stranu.

Harry Potter a Dary smrti 1-2010 Čítajte aj Harry Potter sa vráti: Diváci sa dočkajú seriálovej verzie, podoba však prekvapí

Seriál You získal úplne novú dynamiku, je už na míle vzdialený tomu, čo videli diváci počas ostatných sezón, no stále v sebe skrýva akési čaro, ktoré núti pozerať ďalšie a ďalšie epizódy. Napokon rozuzlenie série prinieslo absolútne zvraty, aké seriál nepamätá. Práve kvôli tomu môže byť piata séria najlepšia!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #You #televízna sezóna 2022/2023