Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Iveta ešte pritvrdí! Čo prinesie ďalšia časť? Zopakuje rekordnú sledovanosť?

Iveta v nedeľu večer pokračuje ďalšou premiérovou epizódou. Zopakuje svoju historickú sledovanosť?

15.01.2023 06:00
iveta, alžbeta ferencová, Foto:
V nedeľu večer pokračuje Iveta premiérovou epizódou.
debata
víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj Streamovací zvrat! Hlavný konkurent HBO prevezme jeho tituly. Premiéru má istú aj prvý slovenský seriál

Iveta dosiahla v cieľovej skupine 12+ neuveriteľných 799-tisíc divákov, ktorí si pozreli prvé epizódy. Prvá epizóda v cieľovke 12 – 54 sa pýši rekordnou 14% sledovanosťou a 36,5% podielom na trhu. Pričom zasiahla viac ako milión divákov. Druhá vysielaná časť dosiahla v rovnakej cieľovke 13% sledovanosť. Iveta sa stala najsledovanejším programom roka 2023. Iveta je zároveň najsledovanejším seriálom Jojky v celej jej histórii.

wednesday, Čítajte aj Koniec dohadom! Netflix vyniesol verdikt nad svojim seriálovým temným megahitom

Najviac divákov v novodobej televíznej histórii Slovenska mali Susedia, keď sa v roku 2018 vrátili na obrazovky, a tesne prekonali miliónovú hranicu. V roku 2015, keď štartovala Horná Dolná, tak pri obrazovkách sedelo 850-tisíc divákov.

star wars, Čítajte aj Január na Disney+: Nuda nehrozí! Pripravte sa na nával nových filmov a seriálov

Nový jojkársky seriál spôsobil doslova ošiaľ. Objavili sa mnohé pozitívne, ale aj negatívne správy. Kým jeden tábor sa baví a dokázal sa povzniesť nad vyobrazením reality o východe Slovenska, ktorý tvorcovia vytvorili. Tí druhí sa cítia ukrivdení a urazení. Dokonca to zašlo tak ďaleko, že primátor Trebišova napísal otvorený list riaditeľovi televízie, v ktorom mu zasiela svoje výhrady voči seriálu.

Seriál Iveta na Jojke! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.

Čo prinesie nová časť?

Iveta sa dostáva do skutočnej modelingovej agentúry. Jej nácvik predvádzania modelov je však katastrofálny. Šéf Adrián je prísny, nepozná kompromis. Ivetina matka je rozhodnutá povedať dcére veľké tajomstvo, preto za ňou odchádza do Bratislavy. Predbehne ju však Vilo, údajný Ivetin brat. Situácia sa poriadne zamotáva, Diana tvrdí, že tento mladý muž nie je jej synom. Iveta má všetkých po krk, vyhadzuje ich zo svojho bytu. Zlý vzťah dcéry a matky sa ešte viac prehlbuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Iveta