Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec dohadom! Netflix vyniesol verdikt nad svojim seriálovým temným megahitom

Bude mať Wednesday pokračovanie?

13.01.2023 06:00
wednesday, Foto:
Netflix si napokon Wednesday udržal! Potvrdil nakrúcanie druhej série.
debata (2)
víťaz, hajdu, chýlková, Čítajte aj Streamovací zvrat! Hlavný konkurent HBO prevezme jeho tituly. Premiéru má istú aj prvý slovenský seriál

Býva zabehnutým televíznym pravidlom, že keď má seriál obrovskú sledovanosť a úspech medzi divákmi, veľmi rýchlo dostáva pokračovanie. A potom je tu seriál Wednesday, ktorý Netflix odpremiéroval počas neskorej jesene. Netradičný pohľad na rodinu Addamsovcov a hlavne ich temnú dcéru opantal, doslova, celý svet. Ratingy vyskočili tak vysoko, že takmer porazil aj štvrtú sériu Stranger Things v celkových výsledkoch. Všetci netrpezlivo čakali, kedy Netflix potvrdí produkciu nových častí. A tá magická veta neprichádzala.

Takto vyzerá prvá séria hitu Wednesday! Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série seriálu Wednesday.
dunaj, Čítajte aj Markíza a jej historický seriál: Vylámala si zuby? Nie! Je veľmi príjemným prekvapením

Ukázalo sa, že streamovací gigant môže o svoj megahit prísť a prebiehali tvrdé rokovania. Istý čas to vyzeralo tak, že pokračovanie nemusí vôbec vzniknúť. Kameňom úrazu bolo filmové štúdiom MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), ktoré za rekordnú sumu, 8,5 miliardy dolárov, kúpil konkurenčný Amazon. Ten prevádzkuje svoju vlastnú streamovaciu službu Prime Video, do ktorej sa snaží naliať obrovské množstvo peňazí, aby sa rýchlo dotiahla na svoju najväčšiu konkurenciu. Šírili sa zvesti, že Wednesday bude musieť prejsť na Amazon a Netflix stratí k nej práva. Hoci nie všetky produkt MGM prejdú pod hlavičku Amazonu.

322249301 700976405012844 6658484256450823056 n Čítajte aj Revolučný krok známeho reťazca: S týmto je po 20-tich rokoch definitívny koniec

A neprehľadná situácia gradovala, až postupne vyzerala beznádejne. Napokon sa v minulých dňoch všetko vyriešilo a Netflix o Wednesday nepríde!

Druhá séria vznikne pod jeho taktovkou a dorazí zrejme až v roku 2024.

Prvá osemdielna séria trpela snahou tvorcov priblížiť seriál širokému publiku. Pýtala si viac temnejšieho spracovania, bizarných situácií. To by malo prísť v pripravovanej sérii. Tvorcovia vraj vypočujú prosby divákov, ale aj samotnej hlavnej predstaviteľky, ktorá takisto volala po temnom spracovaní. Z Jenny Ortegy, ktorá bravúrne stvárnila Wednesday, sa stala za pár týždňov celosvetová hviezda.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Wednesday #Jenna Ortega