Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Január na Disney+: Nuda nehrozí! Pripravte sa na nával nových filmov a seriálov

Prvý mesiac v roku 2023 bude na streamovacej platforme Disney+ v znamení ďalšieho premiérového obsahu. Máme pre vás niekoľko tipov.

13.01.2023 06:00
star wars, Foto:
V januári na Disney+ aj druhá séria seriálu Star Wars: Vadná várka.
debata

1. Vitajte v Chippendales

Rozsiahla kriminálna sága Vitajte v Chippendales rozpráva škandalózny príbeh indického prisťahovalca Somena „Stevea“ Banerjeeho, ktorý sa stal nečakaným zakladateľom najväčšieho impéria mužského striptízu na svete a nedovolil, aby mu pritom čokoľvek stálo v ceste. Novinka dorazí už 11. januára.

2. Amsterdam

Uznávaný filmár David O. Russell prináša originálnu detektívku o troch blízkych priateľoch, ktorí sa ocitnú uprostred jedného z najšokujúcejších sprisahaní v amerických dejinách. V príbehu, ktorý spája skutočnosť a fikciu, hrajú Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek a Robert De Niro. Na Disney+ od 4. januára.

3. Neobyčajná

Vitajte vo svete, kde sa u všetkých ľudí nad 18 rokov vyvinie superschopnosť. U všetkých okrem 25-ročnej Jen, ktorá má pocit, že zaostáva. Jej spolubývajúce Carrie, Kash a záhadný najdúch ju našťastie nenechajú upadnúť do hlbokej sebaľútosti. Stratená vo veľkom a mätúcom svete a vyzbrojená len trochou nádeje a veľkým zúfalstvom sa Jen vydáva na cestu za objavením vlastnej potenciálnej superschopnosti. Popritom však možno zistí, že skrátka stačí byť v pohode. Už od 25. januára.

4. Star Wars: Chybná várka

Od udalostí na Kamine ubehli už celé mesiace a Chybná várka po páde Republiky pokračuje v putovaní cez územie Impéria. Počas napínavých žoldnierskych misií, ktoré ich zavedú na nové nebezpečné miesta, im cestu skrížia priatelia aj nepriatelia, známi i neznámi. Od 4. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Star Wars #Disney+ #televízna sezóna 2022/2023