Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo pohorelo? Udupaná Markíza potvrdzuje neúspech, Jojka s tohtoročnými rekordmi

Ešteže sa blížia Vianoce a Markíza tak vyradí z programu svoj najmenej úspešný jesenný titul z programu.

15.12.2022 06:00
nemocnica, Foto:
Jojkárska Nemocnica má na konte rekord tejto sezóny.
debata
neskoro večer, silvester, Čítajte aj Silvester na RTVS: Kopec premiérovej zábavy s najúspešnejšími televíznymi reláciami roka

Chatári sa nespamätali ani minulý štvrtok a naďalej potvrdzujú svoj slabý divácky výkon. Hoci o čosi narástli oproti epizóde spred dvoch týždňov, ktorá zinkasovala vôbec najnižšiu sledovanosť, stále tento najnovší seriálový prírastok je na tom zle. Je to najmenej sledovaný seriál tejto jesene na Markíze.

Toto sú markizácki Chatári Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Vlado Kobielsky, Zuzana Kubovčíková Šebová,...
Inkognito, silvester, Čítajte aj Silvester na Jojke: Každoročná stávka na istotu je tu znova! Zabavíte sa s týmto programom?

Najmenej sledovaná časť v cieľovke 12 – 54 uhrala katastrofálnu, iba 3,5% sledovanosť s 11,3% trhovým podielom. Pri obrazovkách sedelo iba 211-tisíc divákov. Minulý týždeň boli na tom o čosi „lepšie“. V rovnakej cieľovej skupine ďalšia epizóda získala 4,4% sledovanosť s 15,7% trhovým podielom. Celkovo ju sledovalo 226-tisíc divákov.

tri oriešky na popolušku, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

Markíza vo štvrtkom slote zostáva udupaná a nedokáže konkurovať Jojke s Nemocnicou, ktorá naopak výrazne narástla a má na konte tohtosezónne rekordy. Nemocnica dokázal nemožné a v celkovom publiku sa vrátila na hodnoty, ktoré dosahovala pred rokom. Štandardom býva, že postupne výkon seriálov klesá a diváci odchádzajú. Pri Nemocnici je všetko inak!

Jánošík Netflix Čítajte aj Netflix chystá bizarný pohľad na Jánošíka. Poliaci z neho spravia ženu

Nemocnica sa so sledovanosťou 12% a podielom 29,6% stala najsledovanejším programom dňa v cieľovej skupine 12+, ale aj 12 – 54. Konkurenční Chatári získali len 12,4% podiel. Najsledovanejším programom dňa bola Nemocnica aj v 12–54 (sledovanosť 8,%, podiel 27,6%). Zároveň zaznamenala rekord v tohtoročnej jesennej sezóne. Celkovo pri obrazovkách sedelo 553-tisíc divákov. Seriál zasiahol až 732-tisíc divákov (AvRch).

JOJ GROUP dosiahla v prime-time najvyššiu sledovanosť od marca tohto roka a najvyšší podiel na trhu celého roka. Televízna stanica JOJ získala najvyššiu sledovanosť v prime-time od mája tohto roka a tiež najvyšší podiel roka v cieľovej skupine 12+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Chatári