Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka avizuje štart produkcie nového seriálu: Zabŕdne do tém, ktoré na obrazovkách neboli

Televízia JOJ rozširuje koprodukčnú spoluprácu s Českou televíziou, výsledkom bude ďalší seriál.

26.10.2022 06:00
seriál lovec, lovec, kolesárová, Foto:
V hlavných úlohách nového seriálu Lovec sa predstaví Pavel Kříž a Jana Kolesárová.
debata
Alfonz Šuran Čítajte rozhovor Šéf RTVS :24: Našou výhodou je, že nemusíme zaujímavé veci prerušovať komerciou

Po koprodukcii na minisérii Ultimátum a pripravovanej vianočnej rozprávky Krakonošovo tajomstvo, pokračuje spolupráca televízie JOJ s Českou televíziou na novom seriáli Lovec. V hlavných úlohách tohto mysteriózneho seriálu diváci uvidia Janu Kolesárovú a Pavla Kříža, v epizódnych postavách bude mať za slovenských hercov zastúpenie napríklad Petra Polnišová, Max Bolf, Jana Hubinská, Ivan Krúpa a ďalší.

Od nápadu k realizácii tohto seriálu ubehlo niekoľko rokov. Keď už bolo všetko pripravené na nakrúcanie, všetko zastavila pandémia, počas ktorej sa tvorcovia venovali dotvoreniu pôvodných scenárov, vďaka čomu majú ešte lepšiu kvalitu.

Oľga Dúbravská Čítajte rozhovor Náš prime time je vtedy, keď sa deje niečo významné, hovorí Oľga Dúbravská z TA3

„Mysteriózny seriál Lovec je ďalším autorským projektom z dielne televízie JOJ, ku ktorého produkcii sa pridali rešpektovaní partneri z Českej televízie. Námet sa zrodil v hlave Rola Kubinu už pred piatimi rokmi, odkedy sa na ňom scenáristicky a dramaturgicky podieľalo niekoľko osobností česko-slovenskej televíznej a filmovej tvorby. Jojka sa týmto projektom opäť púšťa do niečoho nového a aj po 20 rokoch napĺňa svoje poslanie, keď pravidelne na slovenské obrazovky prináša originálne seriálové žánre, aké sú vo svete trendom. Ďakujem partnerom z Českej televízie za dôveru a stále bližšiu spoluprácu, ktorej výsledkom bude aj tohtoročná premiéra našej prvej spoločnej rozprávky Krakonošovo tajomstvo,“ uviedol generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

seriály Čítajte aj Poznáme dátumy finále všetkých seriálov! Viaceré sa vrátia už v budúcom roku

„V televízii človek len vzácne dostane príležitosť pracovať na niečom, čo radikálne vybočuje z obvyklého realistického rámca rozprávania, preto keď pán producent Pašš prišiel s nápadom na tento seriál, nemohol som odolať. Cesta k realizácii bola ale dlhá a náročná. A nielen kvôli covidu. Na žánrových filmoch je najťažšie predstaviť divákovi uveriteľný svet aj napriek tomu, že sa v ňom vyskytujú démoni a tajné organizácie s neznámymi zámermi. Ak sa to ale podarí, je možné povedať aj niečo podstatné o dnešnom spôsobe života a o smerovaní ľudstva vo všeobecnosti. A často je to aj jednoduchšie než v obvyklých realistických kulisách. Dúfam, že sa nám to podarí aj tu,“ hovorí producent Českej televízie Jan Lekeš.

firefly lane, Čítajte aj Musíte si zvyknúť na nový trend! Ďalší seriál Netflixu bude rozdelený na dve polovice

O čom bude nový seriál Lovec?

Tomáš Lang (Pavel Kříž) je človek so zvláštnymi nadprirodzenými schopnosťami a Alica Čierna (Jana Kolesárová) žena, ktorá v detstve záhadným spôsobom prišla o mamu a vyrástla v detskom domove. Alica sa stane súčasťou vyšetrovania všetkých prípadov, ktoré sú doménou Tomáša a ostatných Lovcov. Epizódy sú popretkávané tajomnou atmosférou, prítomnosťou nadprirodzených síl, záhadným konaním postáv a mystikou balansujúcou na hrane logicky vysvetliteľných ja­vov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Lovec