Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Musíte si zvyknúť na nový trend! Ďalší seriál Netflixu bude rozdelený na dve polovice

Super správa! Tento rok stihne premiéru ďalší seriál z dielne Netflixu. Firefly Lane avizuje svoj decembrový návrat. Druhá séria bude zároveň aj posledná.

24.10.2022 06:00
firefly lane, Foto:
Druhá a záverečná séria dorazí na Netflix 2. decembra.
debata
druhá šanca, Čítajte aj Druhá šanca s rekordným počtom divákov! Pripravte sa na najemotívnejšiu epizódu vôbec

Príbeh seriálu vyznieva pomerne jednoducho, no v konečnom dôsledku je veľmi efektný. Rozpráva kľukaté zápletky Tully a Kate spolu vyrastajú ako susedky na Firefly Lane. Ich život tvorcovia ukazujú v niekoľkých časových úsekoch. V 70-tych rokoch, keď sú tínedžerky, potom v čase vysokej školy a prvých krokoch v zamestnaní a na začiatku nového milénia.

black adam, dwayne johnson, Čítajte aj Je tu nový antihrdina! Avšak film s ním je akčnou, no plytkou jazdou bez emócií

Kým Kate žije v zdanlivo idylickej rodine, ktorá svoje tajomstvá udržuje dobre skryté, Tully je symbolom rozvrátenej rodiny. Jej „hippie“ matka sa ňou nikdy nemala stať. Vytrhne ju z rúk starej matky, ktorá ju vychovávala a razom sa malé dievča ocitá bez základných istôt. Žije ako samorast. Má však veľkú ambíciu, že raz bude bohatá a známa moderátorka. Všetky svoje slabiny skrýva za extrovertnú povahu.

Rádio Kompas, Marian Kotleba Čítajte aj Prvý prešľap nového vedenia RTVS? Rozhovor otca strelca s Kotlebom rieši nielen polícia

Za to Kate je presný opak. Utiahnutá, submisívna, avšak mimoriadne verná a milá, s Tully majú priam sesterský vzťah. Kate je ten prípad, ktorý každý prehliada, považuje ju za samozrejmosť, pričom si zaslúži byť ona tá hviezda, no vždy žije v tieni.

Spletitý príbeh vzostupov a pádov dvoch nerozlučných priateliek bude pokračovať! Druhá séria sa objaví už 2. decembra. Bude v tom však háčik. Firefly Lane je ďalší seriál, ktorého najnovšia séria bude rozdelená na dve polovice a nové časti budú sprístupnené v iných termínoch. Vyzerá to tak, že Netflix postupne zavádza nový trend a chce prinútiť predplatiteľov, aby zostali dlhšie v napätí a najmä nerušili svoje účty. Prvý deväť epizód sa objaví 2. decembra, ostatných sedem sa objaví v prvých mesiacoch roku 2023.

Trailer k prvej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Firefly Lane