Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca s rekordným počtom divákov! Pripravte sa na najemotívnejšiu epizódu vôbec

Najsledovanejší seriál na Slovensku v utorok večer ponúkne emočne drásajúcu epizódu, v ktorej sa uzavrie jedno veľké tajomstvo druhej série!

24.10.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
V pondelok večer čaká divákov mimoriadne silná epizóda plná emócií.
debata
Rádio Kompas, Marian Kotleba Čítajte aj Prvý prešľap nového vedenia RTVS? Rozhovor otca strelca s Kotlebom rieši nielen polícia

V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 17. októbra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V cieľovej skupine 12 – 54 minulotýždňová epizóda uhrala 9,6% sledovanosť a nadpriemerný trhový podiel 32,3%, ktorý je zároveň tretí najvyšší v jeho doterajšej histórii. Medzitýždenne si tak z hľadiska podielu na trhu polepšil o 2,4 percentu­álneho bodu. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 14,9% a film Muž so zajačími ušami na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 4,3%.

black adam, dwayne johnson, Čítajte aj Je tu nový antihrdina! Avšak film s ním je akčnou, no plytkou jazdou bez emócií

Táto epizóda prilákala k obrazovkám 547-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine išlo o doposiaľ rekordný výsledok v rámci aktuálnej 2. série. V porovnaní s minulým týždňom získala Druhá šanca na svoju stranu ďalších 30-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 680-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Voyo Čítajte aj Sú Netflix, HBO Max, Disney+ v ohrození? Voyo atakuje rekordy, predstavuje prevratnú novinku

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 4,7% a v rámci aktuálnej 14. série doposiaľ najvyšší trhový podiel 26,8%. Inkognito na Jojke si v rovnakej cieľovej skupine pripísala trhový podiel iba 13,6%.

Už v pondelok večer uvedie televízia Markíza ďalšiu premiérovú epizódu a bude to najemotívnejšia epizóda vôbec. Diváci sa pozrú na rozuzlenie zápletky s pandémiou koronavírusu, ktorá prinesie mimoriadne smutné momenty a zároveň bude poctou lekárom, ktorí bojovali o každý život.

Pozrite si upútavku k najnovšej časti Druhej šance!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca