Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka zaútočí na konkurenciu jubilejným Talentom! Toto všetko musíte vedieť o novej sezóne

Televízia JOJ pojme štart 10. série Česko Slovensko má talent veľkolepo! Obsadí ňou celý víkendový slot... Vyhrotený bude najmä nedeľný súboj, keďže sa Talent stretne v priamej konfrontácií so štartom markizáckej ťažiskovej šou Tvoja tvár znie povedome.

03.09.2022 06:00
talent, Foto:
Desiata séria Česko Slovensko má talent štartuje 3. a 4. septembra na Jojke.
debata
rod draka, Čítajte aj Rod draka sľubuje vybičovanú epizódu, HBO Max na Slovensku padá pod tlakom divákov

Jojka chce novú sériu predviesť v najlepšom svetle. Pripravila si novú imidžovú upútavku a to nebude všetko! Veľké kreatívne zmeny čakajú aj samotnú štruktúru šou.

Video

Pozitívnou správou je, že zostava pred kamerou zostáva nezmenená. Moderátormi sú znova David Gránsky a Jasmina Alagič. Víťaza čaká finančná odmena vo výške 40-tisíc eur. Diváci sa môžu tešiť na porotu v zložení: Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Lenže práve v zložení poroty nastanú zmeny. Tento rok si za pultík sadnú viaceré známe tváre.

výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál: Komu polezie hlavná hrdinka na nervy, tak nech prepne telku
Záber z novej série Česko Slovensko má talent. Foto: TV JOJ
talent, Záber z novej série Česko Slovensko má talent.

Prvým potvrdeným menom je raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý je pritom aj manželom moderátorky šou Jasminy Alagič. Zaskočil za herečku Dianu Mórovú, ktorá mala iné pracovné aktivity.

„Rytmus patrí medzi najžiadanejších raperov na slovenskej a českej scéne. Okrem toho má s porotcovaním skúsenosti. Televízia sa s kreatívnym tímom teda zhodla, že bude perfektným ozvláštnením jubilejného desiateho ročníka šou. Je nám potešením, že Rytmus ponuku účinkovať v Česko Slovensko Má Talent prijal a my môžeme len potvrdiť, že do porotcovského tímu a celého kontextu šou skvele zapadol,“ hovorí Jojka v oficiálnom vyhlásení.

Záber z novej série Česko Slovensko má talent. Foto: TV JOJ
talent, Záber z novej série Česko Slovensko má talent.
pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový september bude neprekonateľný: Najdrahší seriál sveta a nielen to!

Jednorazové zmeny v porote príchodom najznámejšieho rapera sa nekončia! Za porotcovský pultík si v posledný deň nakrúcania desiatej série sadla aj vynikajúca česká herečka Eva Holubová. Tá je známe svojím znamenitým humorom a kultovými filmovými hitmi. Holubová vystriedala Martu Jandovú, ktorá počas nakrúcania mala iné pracovné povinnosti.

Matthias Settele Čítajte aj Riaditeľ Markízy: Budúci rok prinesieme historický seriál aj nový denný seriál

Ďalším hosťujúcim porotcom bude Marián Čekovský. „Myslím si, že budem spravodlivý porotca. Hlavne budem reagovať na všetko, čo vidím, v dobrom aj v zlom. Veľmi sa teším na všetkých česko-slovenských aj svetových súťažiacich. Pevne verím, že ma vystúpenia prekvapia, až tak, že o nich budem hovoriť mojim kamarátom, akí talentovaní sme,“ uviedol populárny spevák a zabávač.

Záber z novej série Česko Slovensko má talent. Foto: TV JOJ
talent, Záber z novej série Česko Slovensko má talent.
Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

„Počas 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent prichádzame s novinkou špeciálnych hosťujúcich porotcov. Môžeme potvrdiť, že nimi budú tieto veľké mená – herečka Eva Holubová, hudobník Marián Čekovský a raper Patrik Rytmus Vrbovský. Teší nás, že prijali ponuku účinkovať v talentovej šou. Hosťujúcich porotcov budú môcť diváci vidieť už v úvodných epizódach,“ hovorí Jojka v oficiálnom vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023