Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké vyhodnotenie hlasovania! Toto je najhorší, ale aj najlepší slovenský seriál sezóny

Leto je pomaly, ale iste na svojom konci a čitatelia Mediakliku a Pravdy počas dvoch mesiacoch intenzívne hlasovali vo veľkých anketách, aby na ich konci boli známe dve mená seriálov. Jeden z nich „získal“ titul najhoršieho seriálu sezónu a jeden sa môže pýšiť pomenovaním najlepší seriál sezóny. Ako to všetko dopadlo?

27.08.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Seriál Druhá šanca vyhral veľkú anketu Mediakliku! Stal sa najlepším slovenským seriálom uplynulej sezóny.
debata (1)
Farma XIV Čítajte aj Farma bude opäť iná. O divákov zabojuje nový moderátor aj umelá inteligencia

Piaty ročník hlasovania sa úspešne skončil. Počas júla čitatelia, v štyroch napínavých kolách, hlasovali v ankete o najhorší seriál uplynulej televíznej sezóny 2021/2022.

Tento rok v rebríčku bolo umiestnených 13 seriálov. V prvom kole vypadli seriály Pán profesor, Priznanie, Druhá šanca a Sestričky. V druhom Ultimátum, Susedia a Nemocnica. V treťom Svätý Max, Hranica a Horná Dolná. Do finále ankety o najhorší slovenský seriál sezóny sa „prebojovali“ tri seriály: Oteckovia, Uhorčík a Šťastní vs. Šťastní. Čitatelia napokon rozhodli, že „vyhrala“ Jojka s Uhorčíkom.

pečie celé slovensko, bača, junior, Čítajte aj Jeseň v RTVS: Dokumenty, romantika, krimi, ale bude sa najmä piecť

August bol mimoriadne zaujímavý, keďže sa rozbehlo hlasovanie o najlepší slovenský seriál. Opäť boli pripravené štyri kolá s rovnakými pravidlami. Po prvom kole z rebríčka vypadli seriály: Uhorčík, Šťastní vs. Šťastní, Sestričky, Susedia. V druhom kole išli z kola von Svätý Max, Oteckovia, ale aj Horná Dolná. Do finále sa neprebojovali: Ultimátum, Hranica, Nemocnica. Vo štvrtom kole o titul najlepší slovenský seriál bojovali seriály: Pán profesor, Druhá šanca a Priznanie. A jednoznačne vyhral markizácky seriál Druhá šanca!

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

Táto voľba len potvrdila divácke preferencie počas tejto jari, keď Druhá šanca sa stala absolútnym hitom Markízy a najsledovanejším seriálom na Slovensku. Druhá séria štartuje už 5. septembra.

Víťazom a porazeným gratulujeme a šiesty ročník veľkých ankiet sa, samozrejme, vráti. Opäť v lete 2023, keď sa bude rekapitulovať práve štartujúca televízna sezóna 2022/2023.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022